0
Košarka

FOTO: NBA.COM

PRIČAJ SRPSKI DA TE CEO SVET RAZUME: Bjelica na maternjem jeziku hvalio Jokića za NBA tv (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.17 u 15:49

Nakon meča između Minesote i Los Anđeles Klipersa, zamenik kapitena reprezentcije Srbije govorio je i o predstojećem meču koji će njegov tim odigrati protiv Denvera.

Nije se Bjelica proslavio u pobedi svog tima u Kaliforniji, gde je za 18 minuta na parketu zabeležio dva poena i skok, zna on to i neuporedivo bolje. Ipak, buduću da njegovi Timbervulfsi već prekosutra igraju protiv Jokićevog Denvera, američke medije je interesovalo šta ima da kaže o tom meču i sve boljim partijama srpskog centra.

-Denver igra u zaista dobroj formi, posebno Nikola, i baš mi je drago što jedan naš igrač tako dobro igra. Sigurno će ostaviti traga u ovoj ligi, ima šansu da postane jedan od najboljih centara. To je velika stvar, ne samo za njega već i za celu Srbiju.- rekao je Bjelica.

Tkođe, Beli je govorio i o pobedi svog tima nad moćnim Klipersima, što je bio 14 trijumf Minesote u sezoni.

-Bilo je teško, svi znaju da su Klipersi jedna od najboljih ekipa na zapadu. Dobra je stvar što smo pobedili i idemo dalje.- zaključio je Blejica, čiju izjavu možete pogledati OVDE.

Okršaj srpskih reprezentativaca na programu je 22. januara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter