2
Košarka

NURKIĆ PAKUJE KOFERE: Jokić mu pokupio minute, pa mu ne preostaje ništa drugo nego da ode

Objavljeno: 20.01.17 u 18:44

Reprezentatativni centar Bosne i Hercegovine, u potrazi za većom minutažom napušta Kolorado.

Poslednje vreme se dugo raspravljalo o ovoj mogućnosti a sada ona dobija i svoju potvrdu, Jusuf Nurkić biće razmenjen, u potrzi za sredinom gde bi imao značajniju ulogu.

Kako je Nikola Jokić uhvatio strahovit ritam i dokazao svima da mu pripada kako sadašnjost, tako i budućnost, jasno je da tu nema mnogo prostora Nurkića, koji je sezonu započeo kao starter a sada šansu dobija na kašičicu.

Rukovodstvo Nagetsa smatra da bosanski centar ima potencijal za startera, ali ne u njihovom timu, gde je Jokić neprikosnoven. Kako je propao pokušaj da balkanski dvojac upare na terenu, jedino rešenje je trejd bivšeg košarkaša Cedevite, a do toga bi trebalo da dođe najkasnije do 23. februara, što je poslednji rok za razmenu u NBA.

Ovu informaciju potvrdio je američki kolumnista Mark Stein, koji navodi da Nagetsi aktvno rade na pronalsku kluba sa kojim bi izvršili razmenu.

Za sada nema konkretnijih ponuda za mladog centra, mada se prethodnih dana špekulisalo o Boston Sltiksima i Vašington Vizardsima, međutim to je sve još uvek u domenu nagađanja.

 

0
0

2 Komentara

  1. Stvarno mogao bi jer nema centra a posto fali para za svaki rucak trazicemo od vucka da ti ispece po jedno jagnje…sta je to za njega…sitnica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter