0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ OBORIO REKORD ŽERAVICE: U glavi mi je ambijent koji je bio pre početka Evrolige

Objavljeno: 12.01.17 u 23:50

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić posle meča bio je znatno mirniji na konferenciji za medije od svog kolege Željka Obradovića.

Crvena zvezda je slavila sa 75:73, a posle žustrog izlaganja Željka Obradovića, na konferenciji za medije u znatno mirnijem tonu nastupio je Dejan Radonjić, koji je večeras oborio rekord Ranka Žeravice po broju utakmica na crveno-beloj klupi.

– Teško je sad uraditi analizu posle meča i svih emocija. Meni je u glavi onaj ambijent koji je bio pre početka takmičenja, potrebno je da razmišljamo po istom principu i spremamo se za naredni meč. Čestitke igračima na dobroj igri, nije bio lak meč protiv Mege pre dva dana, bila je velika potrošnja, ali uspeli smo da se spremimo i pariramo Fenerbahčeu – rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

OBRADOVIĆ BESNEO: Oni meni ‘Željko, Turčine, napuši se…’, a ja veći Srbin od svih njih zajedno!

Zatim se osvrnuo na samu završnicu meča, kada je odlučen pobednik.

– Fenerbahče je u završnicu ušao sa prednošću koja je u ovakvim utakmicama obično dovoljna za pobedu, četiri razlike, međutim, uspeli smo da se vratimo, da odbranimo njihov poslednji napad i dođemo do devetog trijumfa u Evroligi.

Neočekivano, Zvezda je imala više skokova od Fenerbahčea…

– Rekao sam da je skok jedna od vrlo bitnih stavki da bismo bili konkurentni. Uspeli smo da budemo dobri u tome i to nam je dalo mogućnost da idemo na pobedu. Da nije bilo tako, siguran sam da bi oni imali kontrolu igre i da bi verovatno rezultat na kraju bio drugačiji. Treba da budemo zadovoljni što smo odigrali vrlo pametno.

SAMO SE ČVRSTO UHVATI: Pogledajte urnebesnu reakciju Mbođa na veliku pobedu Zvezde! (FOTO)

Ambicije navijača posle pobeda nad Real Madridom, CSKA i večeras Fenerbahčeom rapidno rastu.

– Teško je, što se tiče igrača, mi stojimo dobro. Sasvim prirodno je da navijači razmišaju pozitivno i da se pobedama podiže želja, svi ostali bi trebalo realnije da sagledavaju situaciju – rekao je Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter