8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GROBARI ĆE BITI U TRANSU: Partizan dovodi ogromno pojačanje – bivšeg igrača CSKA! (FOTO)

Objavljeno: 12.01.17 u 21:25

Navijači Partizana dugo iščekuju pojačanje, koje će dodatno podići nivo igre njihovog kluba. Ono stiže u liku bivšeg košarkaša CSKA, koji je u Moskvu došao na zahtev Duleta Vujoševića.

Kako je na svom Tviter nalogu objavio novinar „ Novosti“  Đorđe Matić, crno-beli su dogovorili uslove saradnje sa Amerikancem Džamontom Gordonom.

Bivši bek Cibone i CSKA, navodno je već sve dogovorio i već za vikend bi trebao da se priključi timu Aleksandra Džikića.

Ovo bi nesumnjivo bilo ogromno pojačanje za tim iz Humske, koji je suočen sa brojnim povredama u spoljnoj liniji a potvrda ove informacije očekuje se uskoro.

Poslednji tim za koji je dvadesetdevetogodišni  Grodon nastupao, bio je tusrki Tofaš a nosio je još dresove Galatasaraja i Fortituda iz Bolonje.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

8 Komentara

  1. E,Vucicu,Vucicu,samo guraj pare u najvece zlo na ovim prostorima i omogucuj im da te jos vise prozivaju i vredjaju,umesto da ugasis gamad,zauvek.

    0
    0
    Odgovori
    • Gamad ste ti i tvoj tata sto te napravio,sram te bilo…jednu recenicu si napisao ali se vec iz nje da zakljuciti da si pri rodjenju izasao na pogresnu stranu,umesto napred iznenadio si sve i izasao pozadi…

      0
      0
      Odgovori
    • Ahh pa viste ugaseni,lazni grb lazno ime druga adresa, vi sluzite kao maska za pranje para sa kosova preko corketa,pametnom dosta;)

      0
      0
      Odgovori
  2. ..nema nista od toga, da je istina VEC BI SE UVELIKKKO „ZAHVALJIVALI“, a ovako mu sleduje .!. od nas Grobara .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter