0
Košarka

RASTE ‘CRV SUMNJE’: Nikola Jokić možda neće igrati za Srbiju na Eurobasketu?! (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.17 u 12:55

Nikola Jokić dao je izjavu koja će zabrinuti mnoge ljubitelje košarke u Srbiji.

Nikola Jokić munjevitom brzinom postao je zvezda košarkaške reprezentacije Srbije i Denver Nagetsa za koji sa velikim uspehom nastupa već dve sezone.

Da će puno značiti Aleksandru Đorđeviću u nacionalnom timu ‘orlova’ pokazao je da na Olimpijskim igrama, ali sada ljubitelji košarke u Srbiji strahuju da možda Nikoli Jokiću neće biti dozvoljeno igranje za nacionalni tim Srbije na Evropskom prvenstvu ove godine.

ČAROBAN SUSRET BOBIJA I SRPSKIH NAVIJAČA: Igralo se kolo i pevalo: ‘Ne može nam niko ništa’! (VIDEO)

Upravo to ga je upitao jedan turski novinar u razgovoru u za ‘Trendbasket’.

– Verovatno. Ne znam. Ne mogu da kažem sada nešto jer ne znam šta će se desiti za 50 utakmica, koliko nas čeka pre toga. Ne želim da kažem nešto što kasnije možda neću moći da ispunim – nesigurno je rekao Jokić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zanimljivo je bilo i pitanje vezano za bezbednost igrača tokom Eurobasketa, jer je Srbija u grupi sa Turskom baš u Istanbulu gde u poslednje vreme ima mnogo terorističkih napada.

– Iskreno, brine me to što će Evrobasket biti u Istanbulu. Ali, to ne možemo da promenim, ne mogu ni ja, ali videćemo šta će biti – istakao je Jokić.

NBA: Bobi ponovo maestralan, navijači se pitaju ‘zašto češće ne igra’?! (VIDEO)

Jokić je možda bacio crv sumnje, mada se nadamo da će sve biti u redu, kako sa njim, tako i sa Nemanjom Bjelicom, pa i Bobanom Marjanovićem.

Do tada, ne sme se propustiti prilika da Jokiću glasovima obezbedimo odlazak na Ol-star, stavljanjem komentara: NikolaJokic #NBAVote.

Evo kako je on reagovao kada je ‘saznao’ da niste glasali za njega:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter