4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

LUKA MITROVIĆ: Nisu toliko kvalitetniji od nas

Objavljeno: 05.01.17 u 15:48

Crvena zvezda će sutra odigrati meč 16. kola Evrolige protiv Žalgirisa.
Litvanci su jedna od tri ekipe koje su neporažene otišle iz dvorane „Aleksandar Nikolić“ tako da će momci Dejana Radonjića u ovom kolu pokušati da prvi put ove sezone savladaju Žalgiris.

Uoči putovanja za Kaunas, govorio je kapiten tima, Luka Mitrović, koji se nada nastavku evroligaške serije pobeda.

– Na redu je teško gostovanje u svakom pogledu, sigurno da nećemo tražiti alibi zbog napornog puta ako ne pobedimo. Žalgiris je ove sezone sjajan, izuzetno čvrst u odbrani i igra dosta slično nama, otpočeo je krilni centar.

U prvom meču ove sezone, Milaknis i Kavaliuskas su nosili „zelene“ do pobede rezultatom 88:79 u srpskoj prestonici.

– Tada nismo bili kompletni, ali svaki poraz teško pada, pogotovo kod kuće. Sigurno da ne razmišljamo o nekim osvetama, ipak, kada te neko pobedi tri puta za redom, nije uopšte prijatno. Daćemo sve od sebe da to promenimo, nisu toliko kvalitetniji od nas, zaključio je Luka MItrović.

Za 19 časova je zakazan duel u kojem će crveno-beli tražiti osmu pobedu ove sezone u Evroligi.

0
0

4 Komentara

  1. Nisu uopšte kvalitetniji,baš naprotiv…činjenica je da nam nikako ne leže ali sa pojačanjem Tompsonom i odičnim skautiranjem DR i stručnog štaba,daće dragi Bog da im vratimo za onaj poraz u Bgd i da ih dobijemo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter