0
Košarka

ŠTO NE MOŽE NIKO, MOŽE ON: Jokić briljirao, a Grin, Durent i ostali nisu znali šta ih je snašlo! (VIDEO)

Objavljeno: 03.01.17 u 09:11

Da li se uopšte postavlja pitanje hoće li zaigrati na ‘Ol-star’ vikendu? Ne bi smelo, jer Nikola Jokić igra kao da je sa druge planete!

Ma, nisu znali šta ih je snašlo! Posebno Drejmonda Grina, koji je usled zadnje promene i finte Nikole Jokića, umalo ispao sa parketa. Nova zvezda je rođena, u to nema sumnje!

Srpski reprezentativac je jutros u meču protiv ‘drim-tima’, pardon, Golden Stejt Voriorsa, ubacio 21 poen, uhvatio 13 lopti i podelio pet asistencija u porazu Denver Nagetsa rezultatom 127:119.

Jedan od poteza utakmice definitivno je bio ‘coast to coast’ prodor Jokića, uz zadnju promenu i ‘burek’ Grinu, a onda i suvereno zakucavanje u koš ‘ratnika’.

(Izvor: youtube / NBA)

Ali, to sve nije bilo dovoljno timu Majka Melouna da trijumfuje protiv Golden Stejta, koji je imao više raspoloženih igrača na drugoj strani.

Možda će ova sezona za Denver biti i neuspešna, možda neće, ali kada Amerikanci polude i nazivaju Nikolu Jokića ‘mađioničarem’ i ‘vanzemaljcem’, za njega će sigurno biti briljantna.

(Izvor: youtube / DownToBuck)

Treba reći i to da je zvezda večeri ipak Džimi Batler, bek Čikago Bulsa koji je sasuo Šarlotu čak 52 poena u trijumfu od 118:111. Stigao je i do ‘dabl-dabla’ uz 12 skokova, za svoju partiju karijere.

(Izvor: youtube / NBA)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

NBA, rezultati:

Klivlend – Nju Orleans 90:82
Milvoki – Oklahoma siti 98:94
Bruklin – Juta 89:101
Njujork – Orlando 103:115
Čikago – Šarlot 118:111
Hjuston – Vašington 101:91
Golden Stejt – Denver 127:119
LA Klipers – Feniks 109:98

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter