3
AdmiralBet ABA Liga

KAO KOD MARVELA: Ko je u Zvezdi, Supermen, ko Fleš a ko Vulverin?

Objavljeno: 28.12.16 u 19:52

Košarkaški klub Crvena Zvezda rešio je da iznenadi navijače i podari im jedan jedinstven i vrlo originalan kalendar za predstojeću godinu.

Navijači Zvezde od juče mogu da nabave novi klupski kalendar, koji je urađen na jedan vrlo jedinstven i originalan način. Naime novi kalendar napravljen je tako da predstavlja svojevrsni strip u kome su igrači prikazani kao super heroji od kojih svako ima svoju specifičnu moć.

Tako je npr. Stefan Jović predstavljen kao Supermen, čovek od čelika. A od moći poseduje nadljudsku snagu, rendgenski vid i moć letenja. Brži je od metka i snažniji od lokomotive… Nejt Volters kao Fleš poseduje munjevitu brzinu kako u kretnji tako i razmišljanju , Čarls Dženkins kao Vulverin adljudske reflekse, a kapiten Luka Mitrović logično kao Kapetan Amerika predstavlja vođu ekipe.

Ako želite da ovaj kalendar krasi i vaš zid i vidite kako su svi ostali igrači kao i trener Radonjić predstavljeni u njemu, možete ga naručiti odmah ili lično kupiti u petak u Kombank areni, na meču sa CSKA. 

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

3 Komentara

  1. To je lepota, to je unikat! Pitao bi zagorce zasto na svom kalendaru u pozadini imaju sahovnicu…ah da, koreni su cudo hahahaha plus mesaju latinicu i cirilicu hahahahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter