2
Evroliga

ISKRENO I IZ SRCA: Teo će ovom porukom dodatno ‘kupiti’ Delije

Objavljeno: 28.12.16 u 13:06

CSKA u četvrtak gostuje u Beogradu, a najveća opasnost po odbranu Crvene zvezde biće njen veliki navijač i košarkaški virtouz Miloš Teodosić.

Iako je veliki Delija, prethodni put su mu navijači Crvene zvezde zviždali, a kako i ne bi kada je zatrpavao koš srpskog šampiona. Naravno, to nije opravdanje za Delije, ali kako sam Miloš kaže to je posao navijača.

– Zviždao bih sam sebi da sam na tribinama sa Delijama. Nisam se ljutio ni tada, neću sigurno ni sad, šta god da bude. Iskren da budem, da sam na tribinama, ja bih prvi zviždao svakom protivničkom igraču i navijao protiv bilo koga, a u korist mog tima. To je normalno i ja nemam problem sa tim – rekao je Miloš Teodosić, a preneo Mondo.

MLADA NBA ZVEZDA PRIZIVA TEODOSIĆA: Pogledajte šta je Adentokubo rekao o Teu (VIDEO)

Srpski kapiten je istakao da mu je najteže kada igra protiv voljenog kluba.

– Poznato je moje navijačko opredeljenje i zbog toga ovi trenuci nisu laki za mene. Međutim, to neće uticati na moju igru. Ja sam prvenstveno profesionalac, pa tek onda navijač.

Miloš Teodosić ne vidi CSKA kao favorita sutra u Kombank areni, jer kako kaže u Evroligi su se već dešavali neki neočekivani rezultati.

– Uvek ima mesta iznenađenjima u košarci, u to smo se mnogo puta uverili. Zato se ne zanosim mnogo činjenicom da smo apsolutni favoriti. Košarkaši Zvezde će sigurno biti dobro spremni za ovaj duel. Igraće pred punom halom i očekujem da budu posebno motivisani. U odličnoj su formi i sigurno će tražiti način da nas pobede – zaključio je Teodosić.

USLIŠENE MOLBE: Deda Mraz stiže u Crvenu zvezdu i nosi – pogodite koga? (FOTO)

Meč 15. kola Evrolige Crvena zvezda – CSKA na programu je u četvrtak od 19 časova u Kombank areni.

0
0

2 Komentara

    • Mnogo si glup, to odavno medju glodarima nije in, sad je izmisljeno dosta novih fama o Zvezdi…Kasnis rodjace, kasnis… Moras da budes u trendu…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter