2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ: Udaramo, grešimo, grizemo, skačemo na glavu… tako igramo! (FOTO)

Objavljeno: 24.12.16 u 21:55

Partizan je sa 91:76 savladao MZT, a trijumf je na konferenciji šalama uveličao strateg crno-belih.
Neizbežna tema su bile povrede. Lekari već duže vreme kroje tim crno-belih koji ne ispadaju iz koloseka pobeda čak ni desetkovani.

– Očekivali smo težak meč. Makedonci su došli potpuno rastrećen, imaju talenat, profilisane igrače na petici, atlete na kecu, strelce na dvojci i trojci. I oni su imali zdravstvenih problema. Znam šta nam je bilo… Drži nas već predugo, ali uspevamo da nastavimo pobednički niz, što ne znači da se on neće prekinuti. Nismo opterećeni time koliko čekamo da prođe period u kojem nismo kompletni. Nadamo se da ce proći sto pre. Ima valjda i ovih koji su očekivali i da će MZT sam da se pobedi, valjda će da gledaju „Frozen 2“ sad, otpočeo je Džikić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

I oni koji su uspeli da se „zaleče“ za današnji duel su bili roviti, kako kaže trener Partizana, pa i sam Aleksandar Džikić koji se još uvek nije u potpunosti oporavio od virusa. Što se tiče povrede Đorđa Majstorovića, trener Partizana je rekao da bi on mogao na treninzima da se nađe već od sredine januara, ali da neće forsirati njegov povratak jer su rezultati dobri.

– Hvala ljudima što su došli da nas gledaju, nadam se da nisu razočarani. Grešimo, udaramo, grizemo, pravimo gluposti, bacamo se na glavu. Šta da radimo, tako igramo, rekao je Džikić o podršci oko 4.000 „grobara“ u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

0
0

2 Komentara

  1. ..ova ‘igra’ je za crvene ‘paranoicne ribe’ iz predgradja tj. kk-‘Neuspele abortuse’ DV i sneVe, isto kao kada bi se borio cajem protiv rakije..toplo hladno, nije to crno-beli sistem pravljen decenijama, ODBRANA JE KLJUC I ZASTITNI ZNAK NASE IGRE DZILE, A TO SA VRABCOM, ROBINzONOM, KENANOM ide na ‘svaku’ trecu tekmu, SAMO DV ‘GVOZDENA RUKA’ I HVATANJE ZA GUSU DAJE REZULTAT…Novica, Birca, Hecer i Vanja su TIIIM, ali, mora jos 2 dobra pojacanja za FINALE I OSVAJANJE ABA LIGE I PRAVAC U EL U INAT SLUGAMA ZAPADAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter