10
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Zvezdu stigao umor, poraz u Atini (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.16 u 21:49

Olimpijakos je savladao Crvenu zvezdu u 13. kolu Evrolige rezultatom 73:65.
Beogradski crveno-beli su bili konkurentan rival na parketu samo tokom prvog kvartala, mada su i tada kaskali za svojim rivalom. Već do poluvremena je domaćin imao dvocifrenu prednost, ali je Zvezda ipak uspela da održi priklučak u prvih 20 minuta.

U trećem kvartalu je ukupno ubačeno svega 20 poena, Zvezda je postigla samo devet! Ni tada Grci nisu uspeli da pobednu „grogiranoj“ Zvezdi kojoj je nedostajalo snage da napadne jače. U finišu je gostujuća ekipa nakon dužeg vremena uspela da se „spusti“ na jednocifreni zaostatak, ali Olimpijakos nije dozvolio iznenađenja u finišu.

U pobedničkom taboru je najviše poena imao Met Lodžeski, 18. Ovaj košarkaš je danas ušao u grupu igrača koji su u Evroligi postigli više od 1000 poena. Pored njega, dvocifreni su bili Erik Grin sa 15 i Nikola Milutinov sa 11 poena. Najzapaženiji u timu Zvezde je bio Stefan Jović sa 16 poena, dok je Kuzmić ubacio 13, a Gudurić 12.

– Čestitke Olimpijakosu. Mi smo odigrali lošu odbranu u prvom poluvremenu, imali smo problema sa ofanzivnim skokom u prvoj četvrtini. U prvom poluvremenu oni su postigli nekoliko lakih poena i šuteva za ti poena. U drugom smo zaigrali malo bolje u odbrani, ali smo pogodili svega dva šuta iz 17 pokušaja za tri poena, rekao je Dejan Radonjić po završetku meča.

Već u četvrtak će Crvena zvezda dočekati Real Madrid u Beogradu, dok će Olimpijakos igrati istog dana u Nemačkoj sa Bambergom.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Rezultati 13. kola Evrolige:

Utorak:

Uniks – Galatasaraj 73:60
Efes – Žalgiris 71:84
Olimpijakos – Crvena zvezda 73:65
20.45 Real Madrid – Bamberg

Sreda:

18.45 Fenerbahče – Darušafaka
20.00 Milano – Panatinaikos
20.05 Makabi – CSKA
20.30 Baskonija – Barselona[/stextbox]

0
0

10 Komentara

  1. AJHAHAHAHAHAHAHAHJHAHAHJAHAJHHAAHASHAHAJHAHSAJHAKLSHKHSDAKLHDSHDJALHDAJSAHSHASHSHAHSAHS CUJ UMORA A OVI ZNACI NEIGRAJU NIKAKO

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li ste stvarno mislili da ćete posle izođenja one predstave sa Makabijem (ako se ništa ne pokrene bruka) da pobedite još nekog. Znači, evo garantujem vam da ćete da budete zadnji na tabeli.

    0
    0
    Odgovori
    • „Posle izvodjenja one predstave sa Makabijem“ , bice jos jedna predstava sa placizanom… Jedino sto zameram Radonji je da obicno u ABA ligi u zadnjoj cetvrtini igraju tetkica, baba sera i ekonom, umesto da zgaze cikutane do kraja, da naprave milion razlike… Nadam se da ce protiv ucesnika kupa Pcelice Maje biti ozbiljan do kraja…

      0
      0
      Odgovori
      • Mnogo ti je krivo, gubis se, mesas abu, FIBU LS i el. Opusti se ovo je samo sport. P.S suska se da ce da vas izbace iz el zbog proslog kola

        0
        0
        Odgovori
  3. NEPROCENJIVO, kada rudonja na kraju tekme krene da se ‘izljubi’ sa ‘bratskim’ trenerom Olimpijakosa, a ovaj ga lagano odjavi, JASNO mu stavljajuci do znanja sta misli o ‘TREJDU’ KKcz i sadasnjem KKFMPIDEAVILIITDITDITD .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • ja sam uvek voleo zvezdu, jos od malih nogu sam isao krisom da gledam kako treniraju na pomocnim terenima marakane. Ali moj otac je bio okoreli grobar i onda sam morao da navijam za partizan iako mi je crveno bela bila uvek u srcu. Ljut sam sada sto navijam za manji i neuspesniji klub ali sta ces. mrzim zvezdu iz dna duse jer su se svi radovali njenim pobedama kad ja nisam smeo i zato sad prozivam cokija i krivo mi je sto ste toliko bolji od nas u svemu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter