5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NIJE MOGLO GORE: Partizan u Poljsku putuje bez četvorice igrača, ali i bez trenera?!

Objavljeno: 18.12.16 u 18:54

Partizan će u Poljsku na utakmicu Lige šampiona otputovati bez četvorice povređenih košarkaša, a najverovatnije i bez trenera Aleksandra Džikića.

Džikić je posle današnje utakmice sa Mornarom rekao da u ekipi ima mnogo povredjenih i bolesnih igrača, kao i da je on bolestan. Popodne je odlučeno da u Poljsku ne idu Mihajlo Andrić, koji ima problema sa leđima, i Frenk Robinson, koji je bolestan.

Đordje Majstorović je već duže povređen, a Novica Veličković je na utakmici sa Fenerbahčeom dodatno povredio zglob i biće spreman za sledeću utakmicu u Jadranskoj ligi.

Džikić je novinarima rekao da je jako bolestan, što se i čulo u razgovoru sa medijima. Njegov ostanak nije još sasvim siguran, ali najverovatnije neće putovati u Zjelonu Goru.

Ako Džikić ostane u Beogradu, utakmicu će voditi njegov asistent Nenad Čanak. Partizan u ponedeljak rano ujutru putuje u Poljsku, a sastanak na aerodromu zakazan je za 5.30.

Utakmica Zjelona Gora Partizan igra se u utorak od 18.30.

0
0

5 Komentara

  1. ..Nenad Canak je ‘pisao’ jedan deo crno bele Istorije, zajedno sa Suputom, Milojem, Novicom, Vesom, Scepanovicem, Ostojicem..dobarr brat grobar, ‘samo’ bih voleo da posle poljske robinZon ODE ZAUVEKK, kao i vrabac i kenan !!! Znam, da nam TO takmicenje nije primarno i da se uskoro vracamo u EL, postoji X razloga za to, ZOC ce pomoci, Mega se utapa, Miloje je tu, Sasa na celu KSS, Sasa na celu repke..Bodiroga se vraca i NOVA ‘poglavlja’ se otvaraju a krimose ZATVARAJU-USKKKORO se SVE NORMALIZUJE I KKP DOLAZI NA SVOJE PRIRODNO MESTO-NA VRH !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter