0
Evroliga

POVREDA KOJA JE ‘PRODRMALA’ EVROLIGU: Printezis propušta Zvezdu, igrači širom Evrope ‘na nogama’ (FOTO)

Objavljeno: 16.12.16 u 19:08

Igrači mnogih evropskih klubova su žestoko udarili po Evroligi zbog povrede koju je Jorgos Printezis doživeo na zaista nesvakidašnji način.

Posle Danijela Heketa koji će pauzirati najmanje šest meseci zbog operacije noge, Olimpijakos je ostao i bez Jorgosa Printezisa, krilnog centra koji je izvrnuo zglob u utakmici protiv Žalgirisa.

Očekuje ga najmanje 15 dana pauze, što znači da će propustiti utakmicu protiv Crvene zvezde. Nesvakidašnji je način na koji se Printezis povredio, pošto je do toga došlo okliznuvši se na reklame u reketu.

Zbog toga su se na društvenim mrežama pobunili mnogi igrači, poput Arona Džeksona iz CSKA ili Ekpea Judoa iz Fenerbahčea, jer se poslednjih godina pokazalo da na taj način mogu vrlo lako nastati ne tako bezazlene povrede.

ŠON ‘NOU KOMENT‘ DŽEJMS: Novinari, izvinite! (VIDEO)

Tako je Judo na Tviteru napisao sledeće:

– Zdravo Evroligo, možemo li da imamo bolje stikere umesto onih koji su sada postavljeni na parketu. Zabrinuti član ekipe, Ekpe – napisao je Judo.

Usledila je munjevita reakcija i zakazan sastanak borda Evrolige baš u vezi ovog gorućeg problema.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter