14
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PREDRAG DANILOVIĆ: Nisam klupski i navijački ‘obojen! Iskoristiću Čovića da dođem do Bertomeua

Objavljeno: 10.12.16 u 11:32

Gotovo je izvesno da će novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije biti bivši prvi čovek Partizana, Predrag Danilović.

U četvrtak, 15. decembra, održaće se izbor za novog predsednika KSS, na kom će jedini kandidat, najverovatnije, biti Predrag Danilović.

On je u izjavi za ‘Žurnal’ objasnio kakvi će biti njegovi ciljevi kao prvog čoveka srpske košarke.

– Boljitak srpske košarke. To je moguće jedino ako Partizan i Zvezda kao vodeći klubovi imaju ista razmišljanja, to je osnova za zajednički nastup, bilo da je reč o FIBA, Evroligi, ili Vladi Srbijerekao je Danilović.

ČAROBNJAK SA LOPTOM, A IMA TEK 14 GODINA: Novi Miloš Teodosić obukao dres Partizana! (VIDEO)

Danilović je podvukao da nije navijački obojen, kao i da će maksimalno pokušati da iskoristi dobre odnose Nebojše Čovića sa predsednikom Evrolige Đordijem Bertomeuom.

– Naravno da hoću. Bilo bi glupo da to ne uradim, jer ako budem predsednik Saveza, biću predsednik svih naših klubova. Svaka dobra ideja i inicijativa od koga god da potekne je dobrodošla – istakao je Danilović.

Objasnio je svoju navijačku i klupsku nepodeljenost na funkciji koju će preuzeti.

– Potpredsednik Igor Rakočević je zvezdaš, Ana Joković takođe, baš kao i potpredsednik za finansije Bojan Radun… Da vidim da li če mi neko prigovoriti za klupsku obojenost – zaključio je Danilović.

0
0

14 Komentara

  1. citam neverovatne komentare pristrasnih likova i obozavalaca velikog kim il sunga iz srbije i velikog gazde zvezde i ove srbije,o kakvom izvinjenju i glupostima pisete.ko vas je gusio i ko vam je vodio zvezdu sve sami kriminalci,arkan,terzic,covic da ne nabrajam dalje

    0
    0
    Odgovori
    • Pa zar niste ugasili kk Zvezdu uz pomoć vlasti da bi pokazali dominaciju ! U reprezentaciju igraju samo grobari I još uvek neke pozivaju pa greju klupu (birča) e zato vas treba ugasiti I graditi jaku ligu bez vas uobraženih!!!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Pa zar nisu zuti najavili pravljenje evropske zvezde kada su dosli na vlast, kako to da smo vas mi ugasili uz pomkc vlasti a vlast bila uz vas, pa zika pauk je lepo rekao da su za 4 godine sprcali 20 mil evra.Ko ovde laze? Ili je lakse okriviti drugog. E zato ste sada mutanti i nemate klub jer ste krali i uvek vam drugi kriv.

        0
        0
        Odgovori
        • A zasto je tvoj purgerski tim u ovolikoj bili,ako niko nije krao u njemu?Toliko igranja u EL,naravno uz ogromnu kradju u nasem prvenstvu i nevazenjem zakona za vas,prodajom tv prava,para od ulaznica,sponzora,prodajom igraca i duzni ste 7-8 miliona.Logicno je da neko krade i to puno krade ili su se vracali dugovi sudijama i ljudima koji su zavrsavali poso za vas.Zato ste sada tuzeni od 3 igraca,koji,ipak,nisu igrali iz ljubavi,kako je voleo da kaze vas velii demagog,koji istovremeno preti da i on podnese tuzbu za svoje ne male plate,koje mu dugujete.

          0
          0
        • Pa mi smo uz pomoc sudija stigli i do f4 , razbijali pravu zvezdu sa po 40 razlike, pa to isto radili i u jadranskoj ligi iz koje ste vi ispali verovatno uz pomoc sudija. E mutirani gurbetu idi placi na vasim vestima!

          0
          0
  2. Greška , treba da iskoristiš priliku I zamoliš upravu vodećeg tima ,,Zvezde “ da pomogne propalom partizanu koji treba da se izvini Zvezdi za sve uvrede koje je trpela od partizana dok je bilo miljenik vlasti !!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. ..“Svaka dobra IDE’a i inicijativa, od KOGA GOD dosla..“ .!. XXAAXXAA .!. Mislim da GA neces ‘iskoristiti’, posto je ON vec ‘iskoriscen’ i uskoro POTPUNO ODBACENN .!. XXAAXXAA .!. ODRADIO JE „SVOJE“, SHEK.K.K.IIIII JE OBJASNIOOO…

    0
    0
    Odgovori
  4. ..“Svaka dobra IDE’a i inicijativa, od KOGA GOD dosla..“ .!. XXAAXXAA .!. Mislim da GA neces ‘iskoristiti’, posto je ON vec ‘iskoriscen’ i uskoro POTPUNO ODBACENNn .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter