21
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EL: Zvezda parirala Feneru jednu četvrtinu, Obradović nadmudrio nervoznog Radonjića (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.16 u 20:26

Crvena zvezda je u meču 11. kola Evrolige protiv Fenerbahčea u Istanbula poražena rezultatom 87:72.

Crvena zvezda je u Istanbul doputovala sa samo 10 igrača i to joj je, ispostavilo se, uskratilo bilo kakvu šansu da se bori za pobedu protiv večeras raspucanog tima Željka Obradovića.

Već u drugoj sekundi meča videlo smo da je Jan Veseli raspoložen, kada je ‘alej-up’ zakucavanjem otpočeo svoju sjajnu seriju u prvoj deonici.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Bivši igrač Partizana je samo u prvih tri minuta postigao sedam poena, od čega jednom pogotkom uz faul Simanića i kasnije još jednim atraktivnim zakucavanjem.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Međutim, Zvezda je uspevala da drži priključak u prvih 10 minuta, čak i da povede u jednom momentu sa pet poena razlike. Ali, Fener je završio taj deo igre sa 20:18 i od tada je krenuo u veliku seriju.

Pored Veselog, razigrao se i Ekpe Judo, pa je Fenerbahče na ‘krilima’ svojih centara stigao do dvocifrene prednosti do kraja prvog poluvremena – 41:31.

Ništa se nije promenilo ni u nastavku, osim što su se razigrali i bivši igrači Crvene zvezde, Pero Antić i Nikola Kalinić.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Sa tri trojke ovaj tandem je, uz Bobija Diksona, bio zaslužan za stvaranje velike razlike Fenera i čak 18 poena razlike pred poslednjih 10 minuta. Zvezda je primila čak 27 poena u tom periodu, a kada zakaže najjače oružje, onda se nema šta tražiti protiv tima kakav je Fenerbahče – 68:50.

Do kraja je Zvezda uspela da smanji zaostatak na ‘minus 11’, a na kraju je meč završen rezultatom 87:72.

Fenerbahče je imao čak petoricu ‘dvocifrenih’. Judo je ubacio 15, Veseli 14, Antić 13, Dikson 11, a Slukas 10. U redovima Zvezde Simonović je imao 14, Dženkins 12, Bjelica 11, a iznenadio je Dobrić sa čak 10 postignutih poena.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

21 Komentara

  1. Imamo bekove koji igraju odbranu u napadu su losi, jedini auter je Simonovic i Guduric, ostatak ekipe je totalno defanzivan, mislim da trebamo dva igraca na posiciji 2-3 i 5-4

    0
    0
    Odgovori
  2. Jbg. „ZAO“ mi je, ALI, sto kk crveni Frankenstajn nije izgubio jos ubedljivije, a zasluzili su !!! Brukaju Srpsku kosarku i rad SVE 3 smene-bankomata !!! „Bravo“ rudonja, USPECETE SVE DA URUSITE, SVE ONO STO JE KKP GRADIO DECENIJAMA I NJEGOVI GROBARI !!! SVE „POHVALE“ ZA PROPAGIRANJE ANTI-KOSARKE U EVROPI I STO SLUZITE U EL ZA NABIJANJE KOS-RAZLIK.K.K.EEEEE .!. XXAAXXAA .!.
    ALIIII, HVALA TI DEJANE, NA PREDIVNOJ ANTI-KK ‘PREDSTAVI’ , ZA NASSSSS .!. XXAAXXAA .!. UZIVAO SAM, KAO I PROTIV EFESSSSAA !!! MATICCCAAA VASS ODJAVLJUJE IZ NATURENE I NASILNE PRICE, U KOJOJ NEMATE MESTA !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Jbg. „ZAO“ mi je, ALI, sto kk crveni Frankenstajn nije izgubio jos ubedljivije, a zasluzili su !!! Brukaju Srpsku kosarku i rad SVE 3 smene-bankomata !!! „Bravo“ rudonja, USPECETE SVE DA URUSITE, SVE ONO STO JE KKP GRADIO DECENIJAMA I NJEGOVI GROBARI !!! SVE „POHVALE“ ZA PROPAGIRANJE ANTI-KOSARKE U EVROPI I STO SLUZITE U EL ZA NABIJANJE KOS-RAZLIK.K.K.EEEEE .!. XXAAXXAA .!.
    ALIIII, HVALA TI DEJANE, NA PREDIVNOJ ANTI-KK ‘PREDSTAVI’ , ZA NASSSSS .!. XXAAXXAA .!. UZIVAO SAM, KAO I PROTIV EFESSSSAA

    0
    0
    Odgovori
    • Da li je moguće , da ovi paćenici prate C. Zvezdu i da jedino oni komentarišu utakmicu ??? Toliko mržnje , nema ni u izjavama ovih njihovih iz HDZ-a , ali kompleksi su veliki , teški i neizlečivi !!!!

      0
      0
      Odgovori
      • A na koje komplekse pucas, zar na ‘one koje su nam „napravile“ vase ‘legende nasledjenog KKcz,’ tipa; Ognjen Askrabic, Goran Nikolic, Bojan Popovic..i mali Fica (u svakom smislu te reci..), ILI mozda iz „ONE“ ugasene KKcz : Zufer Avdija, Avodzobi, Mileta Lisica..ili Moka Slavnic kao i RADOVIC koji su danas najvise digli glas protiv vase TRENUTNE „LEGENDE“ i laznog Mesije-coksaaa .!. XXAAXXAA .!.

        0
        0
        Odgovori
        • Teško je gluvom pričati , ćoravom pokazivati i budali objašnjavati . Sve te koje si nabrojao , za tvoje „legende“ , koje su „proslavile“ jsd kk prošlost , su igračine . A tvoji Farčić , Latifić , Jelić , Kerkez , Beravs, Sočo , Džakula , Rainović , Iljadica , Mehmedbegović ………… Kenan Karahodžić , Adin Vrabac …… to su pravi „biseri“ Srpskog sporta , posebno košarke . A ko vas je danas tužio za dugovanja ???? Svi ste vi jsd prošlost , bolje rečeno , vi ste plus kvan perfekt (ako uopšte znaš šta to znači ). Indija …. Pakistan ……..

          0
          0
        • ..jbg. ako vam se svi ‘konopci’ (od mrezica..) pokidaju, coks vise nece moci ni da se ‘obesi’.. .!. XXAAXXAA .!.

          0
          0
  4. Jbg. „ZAO“ mi je, ALI, sto kk crveni Frankenstajn nije izgubio jos ubedljivije, a zasluzili su !!! Brukaju Srpsku kosarku i rad SVE 3 smene-bankomata !!! „Bravo“ rudonja, USPECETE SVE DA URUSITE, SVE ONO STO JE KKP GRADIO DECENIJAMA I NJEGOVI GROBARI !!! SVE „POHVALE“ ZA PROPAGIRANJE ANTI-KOSARKE U EVROPI I STO SLUZITE U EL ZA NABIJANJE KOS-RAZLIK.K.K.EEEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ono kad igraš i odmaraš………..znači opušteno. Morao sam da gledam ŽOC-a, Veselog, Kalinu grobara, a mislio sam da će i Bogdan da vas puni ali nema veze u BG-u. Pa ja nisam do sada video kakav ste vi cirkus, ustvari ja sam gledao samo navedene jer se vi niste ni videli.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter