26
Košarka

FOTO: STARSPORT

PRETI LI PARTIZANU PRAVI SKANDAL? Trener Ludvizburga traži da se meč ponovi! (VIDEO)

Objavljeno: 06.12.16 u 21:18

Trener Ludvizburga Džon Patrik smatra da bi meč protiv Partizana trebalo da bude ponovo odigran!

– Mislim da bi trebalo da bude ponovljen meč. Ono bacanje predmeta, pljuvanje u facu nama… to nije standard koji želimo. Ne želim da umanjim pobedu Partizana, ali smatram da bi, posle protesta koji smo uložili, utakmica trebalo da bude ponovljena, istakao je Patrik, koji je istakao da je problem nastao 1:43 pre kraja treće četvrtine, kada je Andrić zaradio tehničku grešku, što je isporovociralo navijače.

Trener tima iz Nemačke kaže da je žalba nakon meča uložena sa razlogom:

– Partizan je na istom nivou kao i mi. Bio sam u Beogradu mnogo puta, znao sam šta nas čeka. U prvih 28 minuta bilo je odlično, ali onda su počeli da bacaju stvari na teren i na nas, što nije u redu. Pljuvali su nas, gađali sudije… Imam lepo mišljenje o partizanovcima, ali ovo nije smelo da se dogodi. Posebno ne na ovako visokom nivou košarke u Evropi. Ovde sam učio o košarci, ali ovo nije smelo da se desi. Zato smo se žalili, rekao je na kraju strateg Ludvizburga.

(Youtube/HotSport)

 

Sa lica mesta, Stefan Smuđa

 

0
0

26 Komentara

  1. Kakvi bre upaljaci, to je bre mutava skola, treba to kockom sa kaldrme pa da vidis ko sme da igra kosarku. U tome je poenta. Kakav fer pley? Treba im vezati obe ruke sa jednom nogom i onda da budemo ravnopravni…. JES

    0
    0
    Odgovori
  2. A ne kaze za svoje provokacije i sto je trebao da dobije ne jednu nego tri tehnicke sto se pravio da ga je upaljac pogodio a upaljac je proleteo bar metar pored njega ( video sam jer sam bio 2-3 metra od tog dogadjaja) isli su na to da se prekine utakmica

    0
    0
    Odgovori
    • Znaci ipak je bilo upaljaca, a? A to sto ste naduvani pa ne mozete da potrefite, e to je druga prica….

      0
      0
      Odgovori
  3. Nista neobicno,to je ta edukovana publika u hali ali samo po Telgetiji i Velickovicu,za ostatak ljidi,koji ih znaju,to su obicni divljaci,vandali,jednostavno stoka.

    0
    0
    Odgovori
  4. ovo što sudije sviraju to postaje komedija.mene samo jedno zanima šta ti redari rade i policija kako neko moze uneti kovanive i upaljače na tribine

    0
    0
    Odgovori
  5. Visoki nivo kosarke u evropi? Hahahahhaha,pa da li si ti covece normalan,ahhahahahaha,au sta covek odvali i ostade ziv. Ova liga slabija i od kls-a

    0
    0
    Odgovori
  6. eee moji musavci, partizan vam je trn u oku…
    pa i ranjenog partizana se bojite, obične ste hijene…
    pratite vi svoj klub, pa do prije dvije godine niste se vidjeli u evropi, sada nam vi govorite kako se igra košarka, ironija samo to mogu reći…
    vi ne volite svoj klub za koji navijate (ime mu nekad bilo crvena zvezda) kakvi ste to ljudi?!?
    a i ovi „navijači“ na večerašnjoj utakmici su jedna sramota za sport uopšte.
    zato i sjedim kraj malog ekrana i pratim sportska dešavanja jer od vas huligana nama običnim ljudima nije mjesto pored vas.
    uvijek ću biti uz svoj klub, reprezentaciju kada gubi i kada pobjeđuje, jer tu je razlika između nas i vas huligana.
    a vama musavci želim svu sreću u daljem takmičenju, jer ja nisam od onih koji se raduje tuđoj nesreći kao vi sada i od sada…
    sram da vas je jednih i drugih…

    0
    0
    Odgovori
    • Za koji si klub,to smo shvatili i to je samo tvoja sramota a verovatno navijas za hrvatsku reprezentaciju jer ti je klub tamo stvoren.Ne moze jedno bez drugo.

      0
      0
      Odgovori
    • Lupio si i jedva ostao ziv. Mi nemamo nijedan razlog da vas se bojimo jer smo od vas bolji minimum 15 razlike. Cuvaj ti zivce. Trebace ti kada vas opet izbacimo u play off-u ABA lige i kad odbranimo titulu prvaka Srbije. Mozda vas pustimo da osvojite kup. Da se bar malo radujete. Lepo spavaj i ne sumnjam da ces sanjati Zvezdu.

      0
      0
      Odgovori
    • Gde vam je sada Dulo koji vas je doveo u poziciju da prozivate svoje igrace i ne igrate EL, eno ga u limozu, nit pise niti dolazi.

      0
      0
      Odgovori
    • I ja molim boga da se ponovi ovaj mec jer onda dozivljavate pakao i 30 razlike za PARTIZAN.Jadna vam majka niste svesni sta vas ceka.

      0
      0
      Odgovori
    • Ovo kaze stoka koja baca na teren PAPKE IZ LIBIJE,pokrij se usima PAPKARU.Kad komentarises PARTIZAN ima da stojis MIRNO jer to je JEDINI EVROPSKI SAMPION KOG SRBIJA IMA MALI I JADNI PAPKARU.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter