3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ SE DOTAKAO POJAČANJA: Situacija nije idealna, ali ako budemo morali da se spašavamo…

Objavljeno: 02.12.16 u 21:31

Dejan Radonjić posle poraza od Žalgirisa istakao je da nije zadovoljan nijednim igračem kada se utakmica izgubi.

– Potpuno zaslužena pobeda Žalgirisa. Meč su otvorili bolje od nas. Uspeli su preko spoljnih igrača šutevima za tri poena da steknu prednost. U drugoj četvrtini smo uspeli da podignemo odbranu i stignemo ih. U trećoj smo nastavili da držimo rezultatski priključak, ali kada je trebalo da se uđe u neizvesnu završnicu postali smo slabiji u odbrani. Do 70:69 kada smo promašili neka bacanja smo bili u igri, ali previše elemenata koji utiču na našu igru nisu bili dobri i to na ovakvom nivou košta. Rekao sam pre meča, kažem i sada, nema slabijih protivnika. Svi su dobri, neki teži, neki mnogo teži, neki najteži – rekao je Dejan Radonjić posle meča.

Radonjić je decidno rekao da je ovo bila najteža utakmica za njega i njegov tim.

– Ovo je bila najteža utakmica, apsolutno. Možda to nekima nije izgledalo, ali meni jeste i to sam znao. I bila bi definitivno najveća pobeda da smo je ostvarili.

Novinara HotSporta zanimalo je koliko umor ima uticaj na igrače centarske linije Zvezde. Sve palo na Kuzmića i Bjelicu, jer ih ovaj ritam poprilično ubija.

– To nije razlog, jer je bilo i ranije utakmica kada su protivnici imali više skokova. Tu kod mene ne postoji dilema, ne tražim razloge u tome. Bilo je dosta snižavanja petorki, ali i igranja sa dva centra. To su očekivane stvari za mene, jer treniram ove momke svaki dan i razmišljam o njima – odgovorio je Radonjić.

Zatim se sam u nastavku dotakao eventualnih pojačanja za Zvezdu.

– Ako možemo da dovedemo pojačanje treba da ga dovedemo, ali ne bilo koga. Situacija nije idealna, ali ako budu isticali neki rokovi i bude situacija da moramo da se spašavamo… – ostao je zagonetan strateg crveno-belih.

Na pitanje našeg novinara koliko je zadovoljan učinkom novajlije Nejta Voltersa, Radonjić je bio jasan:

– Nisam zadovoljan nijednim igračem kada izgubimo utakmicu, a zadovoljan sam svima kada dobijemo – zaključio je konferenciju Dejan Radonjić.

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ – Strahinja Nikolić.

0
0

3 Komentara

  1. Milogorac, da li neznanjem ili namerno unistavas Srpsku decu i latentne Grobare :Guduru, Dangubu, Mitrovica… Zar ti pored njih pojacanja trebaju..?? .!. XXAAXXAA .!. Stigao si u kk Frankenstajn zajedno sa grofom u sponzorskom paketu VOLI, interesuje me „samo“ s’ kim cete OTICI U PAK.K.K.ETUUU .!. XXAAXXAA .!. ..iz Srbijeee

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter