5
Evrokup

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Da mi je neko rekao da će Hečer ovako pucati penale rekao bih mu da je budala!

Objavljeno: 29.11.16 u 23:25

Aleksandar Džikić ponovo je bio ljut na svoje igrače, a kako i ne bi kada su izgubili i treću zaredom utakmicu u Ligi šampiona, drugu na svom parketu.

On je istakao da je krivica njegova, ali da je nedopustivo da igrači promaše veliki broj penala na svom terenu. Govorio je i o greškama zapisničkog stola.

– Koliko sam zaslužan za pobede, toliko sam zaslužan i za poraze. Te priče kako se krivica svaljuje na drugog nemaju osnova. Što se tiče devojaka za zapisničkim stolom, ako su u pravu ja im se izvinjavam. Što se same igre tiče određeni igrali su pokazali neiskustvo u donešenju odluka, kako u napadu, tako i u odbrani. Ne možeš da pobediš utakmicu, a da na svom parketu promašiš 16 slobodnih bacanja. Biće teško da se ovaj poraz arhivira u fijoci – počeo je Aleksandar Džikić i nastavio o svađi sa devojkom za zapisničkim stolom:

– Mislim da nije bilo osnova za novi napad. Moram sad da ćutim. U završnici nismo pravili pametne penale. Ja sam doneo odluku da pravimo faul, jer nisam znao da li možemo za to vreme da organizujemo napad. Nisam hteo da im dam šansu, a na kraju je bio koš i faul, što je neverovatno.

Na kraju Aleksandar Džikić nije mogao da veruje da je Hečer u odlučujućim momentima promašio tri vemoa važna slobodna bacanja od šest ‘netačnih’.

– Stiglo nas je sve. Umor i pritisak. Da mi je neko pre utakmice rekao da će Hečer promašiti tri veoma važna slobodna bacanja u završnici, rekao bih mu da je budala. Nema šta sad, glavu gore i idemo napred – rekao je Džikić.

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ – Stefan Smuđa.

0
0

5 Komentara

  1. ..ima li koga da povuce rucnu, a i mene, pa u cemu je fora s’ robinZonom, vrabcom (da li imaju klauzulu u ugovoru da MORAJU na terenu da provedu odredjenu minutazu..), a posebno sa ratkovicom koji, kao i Andric prave neshvatljive prekrsaje, a svo vreme mali Vanja sedi na klupi u 4/4, dok je u 3/4 sa Hecerom i Bircom napravio sou..Eeee moj Dule, sta smo doziveli, da se zahvaljuju slugama zla zapada i jos ONIMA KOJI DOZVOLJAVAJU DA SE crvene zastave nose kroz Srbiju NEKAZNJENO.. .!. XXAAXXA .!. A sto se Hecera tice, on je odlican, najbolji, ALI, SVI, osim Novice, Birce, Lukovica i Vanje se sklanjaju od lopte, k’o da je uzarena, znaci OPET igramo samo sa prvom petorkom, izmene ne racunam, kao da ih ni nema, STA je sa POJACANJIMA, umesto vrapca i robinZona koji su promasaj, AKO SE VEC ZAHVALJUJETE, ONDA MI OBJASNITE ZBOG KOGA I ZASTO.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter