33
Košarka

FOTO: STARSPORT

DELIJE, BUDITE PONOSNE: Još jedno veliko priznanje za Zvezdu! (FOTO)

Objavljeno: 18.11.16 u 19:27

KK Crvena zvezda dobio je još jedno veliko priznanje za ono što radi, ne samo na terenu, već i van njega, i za način na koji predstavlja klupski sport u Srbiji.

Crveno-beli su drugu godinu zaredom dobitnici prestižne nagrade ‘SPORTO’ koja se tradicionalno svake godine dodeljuje u Portorožu, na ‘SPORTO konferenciji’ za najveće sportske brendove u regionu.

Po opštem mišljenju, način na koji predstavlja Srbiju igrama na terenu i rezultatima, punim tribinama, ali i imidžom koji gradi brojnim i originalnim promotivnim aktivnostima van parketa, KK Crvena zvezda predstavlja najveći klupski brend u Srbiji.

Nagradu je primio direktor marketinga Filip Sunturlić.

– Zahvaljujem se svima koji su nam ukazai poverenje, Medijani i svim učesnicima konferencije na ovoj nagradi. Ova nagrada pripada svim zaposlenima u KK Crvena zvezda mts, od igrača, stručnog štaba, menadžmenta kluba, i navijača. Svi zajedno smo izgradili ovaj imidž i specifičan brend Crvene zvezde koji je svima u svetu lako prepoznatljiv, rekao je Filip Sunturlić.

0
0

33 Komentara

  1. Jedva cekate neku situaciju ne bi li poceli sa prozivkama i svadjama. Umesto da nam bude drago za svaku pohvalu i nagradu, u sportskom ili bilo kom drugom segmentu. I Partizan i Crvena Zvezda predstavljaju drzavu, a ne vas pojedince.
    Sportski pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko mrznje,zavisti i zlobe u vama grobarima ima…to je bolesno do neizlecivosti.A za koga navijaju predsednik Nikolic, ministar Dacic i da ih ne nabrajam. Pa sto se oni ne potrude da budete bolji? Vas ce ta bolesna zavist i odvesti u propast. Boli vas do srzi sto smo bili prvaci Evrope i Sveta u fudbalu a sto je za vas nemoguca misija. E pa zao mi je gospodo grobari, mnogo mi je zao…

    0
    0
    Odgovori
  3. Vucic, Covic, fk i kk C.Zvezda, stanje u Srbiji, sta reci osim sve naopako!!! Necete jos dugo ovako, nikada nikoga nije politika gurala i vodila kao vas! Kad ovo bude puklo, a budite sigurni da hoce, vise nece biti ustajanja! Pucice i Vucic i Covic, pa i vi isto, pascete na najnize grane, zato se radujte jos malo u ovoj prividnoj sreci, nece dugo trajati…

    0
    0
    Odgovori
    • Jesi li ti senilan ili dementan,pa te pamcenje lose sluzi?Upravo je vas politika najvise gurala i to ubedljivo,radili ste sta ste hteli,gasili klubove,otimali igrace,prebijali sudije i protivnicke igrace,sklapali blanko ugovore,nista niste placali od dazbina i za to apsolutno niko nije odgovarao jer su vasi politicari bili na celu drzave.Odakle ti obraza da bilo kog drugog optuzujes,posle svega sto ste vrsljali u ovoj zemlji i to kao klub dodjos,stvoren u Zagrebu.Pre 8-10 meseci ste pricali da je kraj,da ce Vucic pasti i sta se desilo.Nema ovo veze sa politikom,nego su se stvari vratile na svoje mesto i kad su svi u istoj poziciji,vas nema nigde.

      0
      0
      Odgovori
      • „..i kada su svi u istoj poziciji…“, u kojoj ISTOJ, zar u onoj, kad kk mutant (malo privatan, a malo Drz. kk) ima godisnji budzet 10 000 000 e., a KKP jedva 2 mil. evra i gde mu vecina novca (citaj POLA) odlazi na istu adresu odakle je i dosao, za PLACANJE POREZA NASOJ ZEMLJI, ZA RAZLIKU OD VAS NATURALIZOVANIH..PANTERRRRA, koji nikome nista od dugovanja niste platili .!. XXAAXXAA .!. NISMO ISTIII

        0
        0
        Odgovori
        • Ma imamo 110 000 000 eura buzdet ni CSKA nam nije ravan po budzetu aj sada prestani da plačeš franjevacka devojcice

          0
          0
        • Glupane retardirani,ti misliš da Zvezda ima budžet,koliki tvoj bolesni um smisli i napišeš.Nema ni polovinu od toga a vama država daje i šakom i kapom,kupujete igrače svake nedelje ali te boli što morate da plaćate poreze,koje niste plaćali dok ste bili SLUGE REŽIMA kod Tadića,Dačića i dosmanlija.Sva sreća da nismo isti jer mi nikad nećemo biti svrstani u isti koš sa franjevcima i purgerima,dođošima iz Zagreba.

          0
          0
        • Kme,kme samo kmeci bice ti lakse,vreme laznih istitucija i bahacenja od strane crne sekte je proslo…

          0
          0
      • prvo, klub ti ne postoji, drugo ugasen je, trece, nismo mi gasili nikoga, kao sto vi pokusavate nas, vas je ugasila vasa uprava tadasnja sa mirkom pavlovicem na celu i ostalom bandom sto se nakrala para i nikom nista.

        0
        0
        Odgovori
        • Bitno da vasa KK Igokea Partizanka fuzionisana 2007 postoji,pokusavali ste vi svasta sa celim SDCZ i ne samo sa nama nego i sa drugim klubovima u Srbiji zato vam se sada sve vraca kao bumerang sekto jedna cibe bre!

          0
          0
      • a jos plus taj covek daje znatno vise dodjosima nego klubu za koji navija…navika dodjosa je da samo oni dobiju, tad su mirni, nije njima sto dobijaju vise od velikana jer ako velikan dobije nesto, pa od tog napravi jos vise, pa pocne radi pametno, da igra sa mladim srpskim igracima, da mu pojacanja za najtezu sezonu evrolige u istoriji budu Rakicevic i Dobric, da se doseljeniku kupi 10 (deset) igraca za novu sezonu…to je opasan problem. Zato sva ova decenijska hajka da velikan nestane, da se ugasi, da ne postoji…

        0
        0
        Odgovori
  4. GdK, pre nego sto ista napises, nauci da ne mesas latinicu i cirrilicu. To ne rade ni osnovci…Drugo, ako nemas sta novo i pametno da napises, nemoj da se ponavljas, postajes dosadan i ne zanimljiv.

    0
    0
    Odgovori
  5. FMP-ovce budite „PONOSNI“, ALI, na PARADI „PONOSA“ .!. XXAAXXAA .!. … … … …..
    …………………………………………………………………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
    • …bravo DOKTORE…a sta ste vi u ovom sportu uradili…imas li nekakva saznanja i kojekakve dojave…zna li neko za vas…pali bre govedo…pricaj o fudbalu…tu ste TATE za nas…ovde,,,,,vajduga bolidu….

      0
      0
      Odgovori
      • Zvezda u muskoj kosarci 1 Evropski Saporta Kup,2 Regionalne Lige i jos nekoliko Evropskih i regionalnih finala,polufinala,cetvrtfinala…U zenskoj kosarci Kup Evropskih Sampiona i jos jednom Vicesampioni Evrope,takodje vicesampionke Medjunarodne Lige plus jos desetak Evropskih polufinala i cetvrtfinala…Juniori i Pioniri prvaci Evrope,juniori takodje i vicesampioni Evrope,kadetkinje vicesampionke Regionalne Lige…Zvezda sa 69 osvojenih trofeja u obe seniorske konkurencije 29 muskarci i 40 zene je i dan danas nas najtrofejniji kosarkaski kolektiv…Temelji nase kosarke su udareni u prvih 30-40 godina od osnivanja Zvezde kada je suvereno dominirala nasom kosarkom,bitno je da neki ne vide dalje od nosa ili vide a prave se mutavi…

        0
        0
        Odgovori
    • Ne kmeci vise! I tvoj mali klub ce nekada dobiti neku pohvalu… nego reci ti meni kako gurate u Cipiripi kupu, i znas li sta je uradio Limoz?

      0
      0
      Odgovori
    • Kako to da Evropa ne zna da je Crvena Zvezda , „falš“ klub ????? Mora se organizovati ćoškasi so , sa ovima iz EL. , predsedavajući tegi , grba i xxx, a glavni i ujedno dvorska luda GdK . „Istina“ mora izaći iz jsd prošlost !!!!! Evropa mora da sazna njihovu „istinu“ . Crknite bolesnici !!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Koskice purgerska devojcice mutava,da smo mi stvarno FMP kao sto ti kazes, ne bi ti visio svaki dan na vestima ovde…to je znak da smo mi na pravom putu i da smo Czv,jedini i najveci sportski brend u nasoj Srbiji!

      0
      0
      Odgovori
    • Samo u glavam glodara FMP, za normalan svet CRVENA ZVEZDA. najveci sportski brend u regionu…Mozete samo da placete…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter