6
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ O TUŽBI DŽENKINSA: Prvi put čujem, nema razloga da se moj odnos prema njemu promeni!

Objavljeno: 17.11.16 u 21:48

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić prezadovoljan je što je njegov tim iz jednog veoma teškog ciklusa izašao sa velkim brojem pobeda i ponovo pohvalio zalaganje svih igrača, kako u odbrani tako i u napadu.

– Čestitam igračima na pobedi. Posle osam dana, gde smo pet proveli u putu, mi smo zabeležili četiri pobede.Pokazali smo karakter i iz veoma teškog perioda izašli kao pobednici. Hvala navijačima koji su došli da nam pomognu u ovako delikatnom trenutku – rekao je Dejan Radonjić.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde se potom osvrnuo na igru svog tima.

– Počeli smo veoma dobro, ali smo pali krajem prve četvrtine. Desilo se nešto neshvatiljivo, a to je da dobijemo trojku u poslednjoj sekuni, iako imamo samo dva faula. Ne bi mi bilo čudno da se tako nešto dogodilo pre tri ili četiri godine. Kasnije smo uspeli da iskontrolišemo odbranu i zaigramo u napadu. Igrali smo i dobar kontranapad. Pobedili smo večeras jednu veoma ofanzivno jaku ekipu. Sve to raduje. Izašli smo iz drugog teškog ciklusa, čekaju nas još tri takva. Duga je liga pred nama, tek je 8. kolo – rekao je Dejan Radonjić.

Na pitanje novinara HotSporta da li je čuo za informaciju da je Čarls Dženkins tužio klub zajedno sa Bobanom Marjanovićem, Dejan Radonjić je rekao:

– Prvi put čujem za to. Ne vidim razlog zbog koga bih ja promenio odnos prema Dženkinsu. Iskreno, ne znam o čemu se radi – rekao je Radonjić, a nadovezao se potparol Crvene zvezde Igor Vujčin:

– Da, pojavila se slika, ali to nema veze sa istinom. Na tom papiru nigde ne piše FIBA, a samo ona može da vodi takve sporove. Proverili smo fotografiju koja se pojavila u medijima i saznali da ta slika nije valdina – zaključio je Vujčin.

Iz Kombankarene – Strahinja Nikolić.

0
0

6 Komentara

  1. Ovo sto su pokusali sinoc da urade obilo im se o glavu posle 25 minuta…lepo im objasnio raznatovic a i klub.Kad sledeci put pokusate nesto slicno bar budite malo pametniji i dovitljiviji!

    0
    0
    Odgovori
  2. Slika mozda nije validna ali tuzba jeste.Ne pise FIBA ali pise BAT,ko razume shvatice.Verovatno je portparol KK proveravao kod gazde iz Zeleznika,ali FIBA niko ne moze da zabrani kako ce da se zove,zar ne? Svaka cast ovim momcima na terenu, ali ko vodi klubove u Srbiji,dobro je da sport uopste i postoji.

    0
    0
    Odgovori
    • „U poslednjih nedelju dana u medijima se pojavilo mnogo stvari koje zapravo nisu bile izrečene ili koje se nisu dogodile. Dok je i za mene novost to što mi govorite da se desilo, onda to nije tačno“, rekao je Dženkins i dodao:

      „Moja situacija u Zvezdi je dobra i tako će i ostati“.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter