7
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Prednost, pa drama, pa Đenka i fanatična odbrana za pobedu Zvezde u Nemačkoj (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.16 u 22:01

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Brose Bamberga 79:78, i tako došli do svog trećeg trijumfa u najelitnijem evropskom košarkaškom takmičenju.

Susret je „otvoren“ još jednim nadglašavanjem himne Evrolige, kao i vođstvom Brosea od 8:1. Tada su se crveno-beli razigrali, do kraja četvrtine stigli do minusa od tri poena, da bi u drugom minutu druge četvrtine i poveli preko Bjelice 17:16. Tada je usledila sjajna igra u odbrani, uz odlične poteze Simonovića i Gudurića, pa je Zvezda do kraja poluvremena stekla i 11 poena prednosti, dok je na odmor otišla sa devet – 38:29.

Treća četvrtina donela je pad u igri Zvezde, seriju Brosea 14:5, pa su Nemci izjednačili sredinom trećeg perioda, da bi potom i preokrenuli i otišli na pet poena prednosti. Ipak, tim Dejana Radonjića nije dopustio da se domaći ozbiljnije odlepe, u poslednji period ušlo se sa tri poena više na kontu Brosea – 61:58.

Usledila je rezultatska klackalica, ali je tim Zvezde bio prisebniji, i nakon pogodaka Simonovića i Bjelice, te neverovatnog koša Dženkinsa u poslednjim trenucima susreta, došao do prednosti, koju je sačuvao u poslednjem napadu nemačke ekipe.

(Youtube/Euroleague)

Najefikasniji je bio Bjelica sa 18, Simonović je ubacio poen manje, dok je kod protivničke ekipe Meli sa 16 uz Milerovih 14 predvodio tim Brosea.

Zvezda je sa skorom 3-4 trenutno na 11. poziciji, dok Brose sa pobedom manje zauzima 13. mesto.

Crveno-bele u četvrtak očekuje duel protiv ekipe Emporio Armanija u Beogradskoj areni od 19 časova.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

BAMBERG – CRVENA ZVEZDA 78:79
/14:11, 15:27, 32:20, 17:21/

BAMBERG: Kozer 7, Meli 16poena, 10 skokova, Zizis 11, Nikolić, Štajger 9, Tajs 2, Lo, Stelnieks 12, Miler 14, Hekman 2, Radošević.

CRVENA ZVEZDA: Volters, Dangubić, Mitrović, Lazić 3, Simanić, Dobrić, Simonović 17, Dženkins 10, Gudurić 11, Jović 12, 5sk, 5as, Kuzmić 8, Bjelica 18, 5sk.

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

7 Komentara

  1. Cestitke igracima,treneru i pravim navijacima. Nema sta,za ocekivati je najveci uspeh u istoriji kluba vec ove godine.

    0
    0
    Odgovori
  2. Idemooooooooo! ZVEZDO ZGAZI IH SVE ZGAZI IH SVE ZGAZI IH SVE !!! Bravo momci svaka cast.Moralo je da se vrati za ono iz prosle utakmice.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zar u ovaj ocajni frankestajn projekat ulupase silne pare, da na jedvite jade dobiju s’ pola kosa MOCNI, SILNI i CUVENI Bamberg..kkczfmpduvagaivoli toliko ste ocajni da vam i turskish pljackasi, secikese i zelenasi izgledaju kao SPASIOCIII .!. XXAAXXAA .!. Bruka ste naturalizovaniii

    0
    0
    Odgovori
    • Mutava devojcice, ajde ti ujutru u 6h na trening, da nadoknadis poraz poraz od prejake ekipe iz Belgije,velesile u kosarci HOHOHOHOHOHO

      0
      0
      Odgovori
    • Konjino mutava, u isto vreme je bila utakmica tvog USRANOG kluba!!! Šta si ti slepče gledao? Pa još tako jadan, bolestan, usran i bez mozga našao da se ceriš, prosipaš gluposti i kao nešto komentarišeš! Pokrij se KLEMPAVIM ušima i prestani da jedeš govna!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Kretencino retardirana,odakle ti obraza da komentarises ekipe iz EL,koje su sve babaroge a ne vidis ove tvoje franjevce u kupu Tereze Kesovije od koga gube a kupili ste 11 novih igraca.Ajde reci,sa kim ste to igrali,jel zna neko nesto o tom klubu ili bar jednog njihovog igraca.Obraz-djon a mozak kao u kolibrija.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter