17
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IZGUBIO ŽIVCE: Aleksandar Džikić se žestoko sukobio sa jednim navijačem Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.16 u 23:13

Partizan je doživeo poraz od Cedevite 97:87, a kraj meča je obeležio sukob Aleksandra Džikića se jednim navijačem.

Aleksandar Džikić je izgubio živce posle poraza od Zagrepčana, a kako i ne bi kada ga je posle meča jedan od navijača ‘isprozivao’. Naime, kada je šef stručnog štaba Partizana izlazio sa terena jedan od navijača mu je nešto dobacio što je iznerviralo Džikića. Došlo je do verbalnog sukoba, a kako je to izgledalo pogledajte na snimu ispod teksta. 

(Izvor: HotSport)

Molimo sve koji preuzmu video da obavezno potpišu izvor snimka – HotSport, i linkuju ka našem sajtu.

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ – Stefan Smuđa.

0
0

17 Komentara

  1. Postujem Dzikica, odlican je trener. Kada svi bivsi igraci beze od kluba i kritikuju po novinama, on cuti i bori se. Dok uprava zahvaljuje kancelaru sto nas ne unistava malo vise od onog koliko nas unistava, Dzile pokusava nesto da izvuce. Ali na neka pitanja bih svakako voleo da cujem sta misli. Na primer, za cije babe zdavlje se drzi u timu Robinson, dok Pavlovic gricka semenke i zivce na tribinama? Zasto nam napadi izgledaju kao da se igraci prvi put u zivotu vide, a ne da treniraju mesecima zajedno? Koliko cemo jos cekati da se probudi talenat u Mihajlu Andricu, jer decko ne igra odbranu, a u napadu pogodi svaku desetu trojku? Nije sramota izgubiti od Cedevite, posle promena koje su napravili imaju daleko najbolji tim u ligi i osvojice je verovatno bez problema, ali izgubiti 17 poena viska za pet minuta, to ne mogu ni amateri. Sada moze i plej of da dodje u pitanje, a liga je nikada losije. Kada su na vrhu FMP2 i Buducnost sa prosecnim ekipama, sve je jasno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sram vas bilo pljujete po ovom covjeku koji je prosle sezone ako se ne sjecate izvukao Partizan i spasio ih od ispadanja i pljujete po njemu a covjek nema ni s kim da igra,pravi grobari pjevaju i kad se gubi i vodi a to je ona sto niko drugi nema a ove seljacine i cigane koja misli da je svu pamet svijeta pokupila gledajuci kosarku na tv-u treba iztjerati sa tribine.
    A isto tako spominjete Radonjica koji ima 10 puta boljo tim od naseg a gubi isto tako u euro ligi pa ga ne pljuju toliko.
    Mars sa tribima stoko

    0
    0
    Odgovori
  3. Moralo je da eskalira.Navijaci franjevaca su napokon imali priliku da gledaju dve evroligaske utakmice uzivo,nadali se jadnici da ce nesto postici a ispade da su odgledali dva pornica u dvorani.Lepo im je Dzile rekao u ponedeljak,sad su videli zasto ne igraju EL i koliko su daleko od nje.Mislio sam da ce moci da se bore za 4.mesto ali nema teorije,Cibona ce osvojiti to mesto bez ikakvog problema a oni ce voditi rat za peto.

    0
    0
    Odgovori
  4. Jedino iz ovog Parrtizana sam cenio Dzikica a od sinoc i on ima od mene samo jedno veliko SRAMOTA….raspravljas se sa navijacima a onda na kraju mu kazes idi gledaj FMP…e moj dzikicu koliko ste vi bolesni to je katastrofa da ti kriv FMP sto si izgubio utakmicu

    0
    0
    Odgovori
  5. Navijace Partizana kao ove treba da bude sramota,bitno da vam je Dzikic bio dobar kad je dosao umesto Bozica i kad je izvukao Partizan iz sranja,a sad kad treba biti uz njih i bodriti ovakvu ekipu kakva takva je sta da se radi onda on ne valja i ne zna da radi svoj posao..ocemo u Evroligu??? E pa.ne moze preko noci,ima da se radi jos dosta dugo pre nego sto budemo blizi tom cilju,a onaj ko ne podrzava Dzkica i nas partizan nek se tera ,onda ne treba da bude ni uz njih kad pobedjuju

    0
    0
    Odgovori
  6. Evo napokon otkriše foliranta s repićem u kosi.Taj legendarni Džile je u stvari folirant prve klase i on je daleko od trenera kojeg Partizan treba i zaslužuje.Protiv Cedevite je još jedna utakmica u nizu koju je on izgubio svojim vođenjem.

    0
    0
    Odgovori
  7. U pravu je Dzile, jer neke stvari iz svlacionice, i stvari koje oni znaju, mi ne znamo i nema neki tamo navijac pravo da prica nesto o cemu ne zna sve. Vidi se da su izgubili 17 razlike, ali ko zna sta se desilo. Vratice se oni jaci iz ovog poraza, bice pravi kad bude trebalo.

    0
    0
    Odgovori
  8. U pravu je covek, alo bre Dzile, 17 razlike, a ti uvodis vrabca i izvodis Novicu, umesto da ih DOKUSURIS i lagano privedes tekmu kraju, TI izgubis dobijeno, jos trebas i ti, a posebno radonja da posisate mleka da bi dostigli ucitelja DV i NJEGOV NIVO STO SE KOSARKE TICE, mada cisto sumnjam da cete mu se ikada pribliziti. Zelim ti pod hitno zamenu u vidu Miloja-KUMA, kao i KKP pojacanja: Sasu Pavlovica, Kevina Dzonsa i Labovica !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter