14
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZAMENA ZA MAJSTOROVIĆA: Partizan ekspresno pronašao novo pojačanje?

Objavljeno: 11.11.16 u 11:12

Posle povrede Đorđa Majstorovića u meču protiv Crvene zvezde, ekipa Partizana ostala je deficitarna na poziciji centra, zato je klub brzo reagovao.

Đorđe Majstorović će, prema prvim prognozama, odsustvovati najmanje mesec dana sa parketa, što potencijalno znači, uz period oporavka, gotovo do kraja godine.

PARTIZAN UZVRAĆA UDARAC: Crno-beli ‘kradu’ Zvezdi pojačanje?

Zbog toga su u Humskoj krenuli u ofanzivu na centra. Sinoć se pojavila informacija da bi to mogao da bude Stefan Janković, a ovog jutra ‘Blic’ prenosi da je crnogorski reprezentativac Vladimir Dragičević pred vratima Partizana.

PARTIZAN-BANVIT_06

Dragićević je igrač koji pokriva pozicije i krilnog centra i same ‘petice’, a u karijeri je igrao za Lovćen, Budućnost, Laboral Kuću, Spartak iz Sankt Peterburga, Zelena Gora, Banvit i poslednji klub za koji je igrao – Ankaru.

RAD U TIŠINI: Partizan traži novo pojačanje, a ime ovog Amerikanca bi obradovalo Grobare

Trenutno je slobodan igrač, a treba reći i da je za reprezentaciju Crne Gore igrao na Eurobasketu 2011. godine.

0
0

14 Komentara

  1. Mislim da je pametnije ukoliko je mogucnost vratiti Kevina Jonsa. Pokriva obe pozicije 4, 5 zna se dobro sa igracima tako da bi se odmah uklopio.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo „sipaj premijeru“ potice iz Covicevog okruzenja kada se skrece paznja na toboznu pomoc Partizanu a ustvari se puni KK CZ kao sto je zadnji slucaj „AIK banke“.Navedena banka je kao bajagi „dobrovoljno“ usla u posao sa CZ a dobro se zna kako se konci u Srbiji povlace. Uostalom galama o beogradsko crnogorskim atentatima vise lice na farsu i skrivanje nekog poteza koga javnost ne sme da zna nego na istinu…Sto se KK Partizana tice mislim da su resenja Dzouns i Labovic ali i par odlazaka.

    0
    0
    Odgovori
  3. sta sipaj majmune jedan zar ne vidis da dolazi ko slobodan igrac,sam dzenkins je vise placen nego celw prva postava Pa
    rtizana ali dzabe vam novci moji sinovci sto bi rekao dr.VUJOSEVIC DULE

    0
    0
    Odgovori
    • Pa idiote jedan,ako je slobodan igrač,ne dolazi za kikiriki da igra već za lovu i to ogromnu ali ne vredi vam da dovedete još čitavu petorku,zna se ko je tata na ovim prostorima.Ovo vam je 11.igrač ove sezone i posle pametujte da su došli za džabe da igraju a da vam premijer ne trpa lovu na račun,preko sponzora.Neka daje,kad je lud,vi ga prozivate a on trpa li trpa,umesto da vas ugasi,kao najveće zlo na ovim prostorima.

      0
      0
      Odgovori
    • Blago majci sto te rodi tako glupog haha…I sta kazes rekao mentor sto krade slike dzaba nam novci? Pa vidimo kako su dzaba bili novci zadnje 2 godine 2 titule,2 ABA Lige i 1 kup i 1 kup Mega osvojila da ne bi bilo kmecanja a vi ste osvojili od zadnjih 6 trofeja sta? Dzak krompira hahaha,pokrij se usima bre!

      0
      0
      Odgovori
  4. Pa 6,5 miliona para od poreza, plata i penzije kao i ljudi sa KiM je otišlo na klub iz pregrađa. Sam Volters ima platu ko pola Partizana a ovamo morališete. Najbolje da igramo bez centra.

    0
    0
    Odgovori
      • Misliš na klub kome sponzor Idea iz lijepe njihove,a za koga igrali Prosinečki ,Jurić ,Bračun ,Tomica Ivković ,Zjajo,filijala NK Dinamo

        0
        0
        Odgovori
        • A Florijan Matekalo, Franjo Glazer– dopuni niz (reprezentacija NDH)… nemoj da se praavis blesav. iako si glodar…

          0
          0
        • Ne,misli na klub u kome su igrali Stjepan Bobek,Franjo Glazer,Florijan Matekalo,Franjo Rupnik,Bruno Belin,Brozović,Franjo Šoštarić,Čajkovski,Ivan Ćurković itd…nastali ste u Zg od bivših igrača NDH.

          0
          0
      • Sad ste vi prostitutka i to zesca,vremena se menjaju lazne institucije su izumrle i trpa vas ko stigne hahaha,Cipiripi kup ne propustite uz kokice hahaha…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter