4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Crvena zvezda ispustila dobijen meč u Kazanju! (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.16 u 18:59

Kakva šteta! Crvena zvezda bila je nadomak velike pobede u Kazanju. Ali, presudila je trojka Kita Lengforda dvadesetak sekundi pre kraja meča.

Uniks je opravdao ulogu favorita u Kazanju, pošto je Zvezdu pobedio u neizvesnoj završnici sa 65:62 (17:17, 10:15, 14:11, 24:19).

Zvezda je pružila neočekivano snažan otpor u prvom poluvremenu, u kojem je Uniks imao očajan šut za tri poena (1/7). Zaustavili su se njihovi najbolji igrač, a tu pre svega mislimo na Kita Lengforda, koji je u prvom poluvremenu postigao ‘samo’ šest poena. Odbrana je funkcionisala odlično, pa je tako Uniks zaustavljen na samo 27 poena nakon 20 minuta igre.

‘PROBUŠILI’ REKET: Fenomenalna akcija Jovića i Mitrovića! (VIDEO)

Crveno-beli su na poluvremenu imali pet poena razlike, koja je uvećana već na samom početku drugog poluvremena trojkom Branka Lazića. Ubrzo potom usledili su i novi poeni Luke Mitrovića, koji je tada Zvezdi doneo dvocifrenu razliku, po prvi na ovom meču.

Izabranici Dejana Radonjića održavali su prednost, koja se doduše postepeno dopila. I onda, u najvažnijim trenucima, prednost Crvene zvezde se istopila na samo dva poena. Lengford, koji je bio igrač utakmice, preuzeo je odgovornost i pogodio trojku na 20-ak sekundi do kraja. Zvezda ne koristi naredni napad, i tu kraj.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]UNIKS: Džonson 5, Antipov, Lengford 23, Parakuski 2, Kolom 5, Banić 19, Voronov 6, Karpukin, Panin 2, Kajmakoglu 2, Vilijams 10, Tukmakov.
CRVENA ZVEZDA: Volters 11, Dangubić 8, Mitrović 9, Lazić 3, Simanić, Dobrić, Simonović 9, Dženkins 4, Gudurić, Jović 3, Kuzmić 10, Bjelica 5.[/stextbox]

0
0

4 Komentara

  1. Ne mogu da verujem sta oni gube…do sada smo mogli da imamo jos 2-3 pobede i da budemo pri vrhu ali zavrsnicu ne znaju da odigraju.39 ipo minuta smo bolji i vodimo i ovako da se izgubi.Dangubic je onog Lengforda stavio u dzep i kad svako u dvorani i pored tv-a zna da ce on zavrsiti zadnji napad,Radonjic stavlja Simonovica na njega a ovaj ga cimne,izbaci iz igre,vrati se korak unazad i pogodi trojku.Zadnji Zvezdin napad da ne komentarisem…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter