5
Košarka

FOTO: STARSPORT

FIBA LŠ: Partizan na krilima Birčevića slomio Solnok (VIDEO)

Objavljeno: 09.11.16 u 19:53

Košarkaši Partizana zabeležili su treću pobedu na četiri susreta u FIBA Ligi šampiona. Ovog puta, bolji su bili od ekipe Solnoka u Mađarskoj rezultatom 70:55.

Prve dve četvrtine prošle su u egalu, pa je Partizan na poluvreme otišao sa poenom viška – 33:32.

(Youtube/Ja sam deo Partizana)

Početak treće četvrtine doneo je agresivniju igru Partizana, a do izražaja je došao i individualni kvalitet crno-belih, pre svega Stefana Birčevića, koji je od 45 poena Partizana postigao 15, da bi do kraja susreta ubacio još dva. On je sa 17 bio i najefikasniji, a dvocifreni su bili Luković sa 14 i Hačer sa 11.

(Youtube/Ja sam deo Partizana)

(Youtube/Ja sam deo Partizana)

Naredni susret u Ligi šampiona košarkaši Partizana igraju protiv ekipe Proksimus Spirua iz Belgije, 15. novembra, u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

S [stextbox id=“hotsport_text_box“]

olnok – Partizan 55:70 (16:20, 16:13, 14:20, 9:17)

Solnok:Kini 5, Barnis 1, Rajt 9, Hajni, Eijsnesfiled 5, Vitman 2, Vojvoda 21, Tot, Rander, Borisov 12, Popović.

Partizan: Robinson 5, Ratkovica 6 + 11 as,Vrabac4, Marinković7, Tanasković, Birčević 17, Koprivica 2, Andrić 4, Hečer 11, Pot, Karahodzić, Luković 14+ 9, sk, 4, bl.

[/stextbox]

0
0

5 Komentara

  1. Ne bojim se ja sta ce biti sa mojom ZVEZDOM… To je najveci brend na BALKANU… Jos dugo cemo biti u el,jer cemo se setati aba ligom godinama… Bolje se brini ti za svoju igokeu,sledece godine vam ide katanac(opet). Sad probajte da se spojite sa cibonom,to vam je bratski klub,u istom ste gradu osnovani,sportski pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
      • Vladimire ne sramoti se… uvek neko drugi kriv?? Ej, prati slobodno i dalje ovaj kup Zike Sarenice i ne ljuti se…i to je za ljude! Hahaha

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter