17
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELI ZAUZELI JASAN STAV: Grobarima se odluka Zvezde nikako neće dopasti

Objavljeno: 04.11.16 u 14:15

U ponedeljak će se od 21 sat u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ igrati prvi košarkaški derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Crvena zvezda će u prvom ovosezonskom derbiju biti domaćin i imaće u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ apsolutnu podršku svojih navijača, dok na drugoj strani neće biti pristalica Partizana.

To je odluka koja je doneza na Malom Kalemegdanu, tako da neće biti razmene ulaznica, piše ‘Blic’, kao što je to bio slučaj u poslednjim duelima ova dva kluba u finalu Superlige u junu ove godine.

POMOZITE SRPSKOM BASKETAŠU: Bulut kandidat za najatraktivnijeg igrača u Abu Dabiju! (VIDEO)

Crvena zvezda je odustala od uobičajene prakse, isto kao što je nedavno FMP zabranio Grobarima ulaz u halu u Železniku.

Jasno, isti slučaj biće i u drugom krugu ABA j.t.d. lige, kada Delije neće biti u dvorani kada Partizan bude domaćin.

0
0

17 Komentara

  1. Nije ovo ni malo neocekivano. Dobro se zna da navijaci FMP2, nekada bojkotuju Jadransku ligu, nekada ne, sve zavisi kako njima odgovara, pa i Pudla zna da bi i 200 Grobara napravilo bolju atmosferu, jer vodje sa severa, cas gledaju, cas ne Jadransku ligu. S druge strane, prosle godine je glumio fer plej, pa delio ulaznice i trazio reciprocitet, ali sada zna da vise nema te razlike u kvalitetu i da bi lako moglo sve da krene naopako. A ako krene, valja izmisljati nove afere i sukobe, mora nekako da se funkcionise, a on ne zna drugacije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Lave,i u vatrpolu ste bili lavovi cele dve sezone.Sad ste opet tamo gde vam je i mesto.
    Vas prvi tim jedva moze da sparinguje nasim pionirima.Bice opet tako i u basketu.
    Bice opet 118:77 i ono „oce stoka da nas nabije 30 razlike“ i „oni dadu kos vi skidate gace“

    0
    0
    Odgovori
    • samo što su ih sada kupili vk zrenjanin njima je cilj uništi klčubove da bi opet bilo ime zvezda,uništilči ofku u fudbalu u košarci radnički u rukometu ork beograd samo da bi oni osvojili nešto odjednom nije ih godinama bilo u rukometu ugasili se sad gaze a vojvodina i ovi daleko ispred njih u srbiji vele bolje cim krcunija iz železnika osvaja vidim.sve otišlo u pm plate sve manje treba bagru drzati da opstane,samo dokada će dok je picousti na čelu drzave pa posle ce biti gud baj čarli.

      0
      0
      Odgovori
  3. sta tu ima novo … ??? covic nije oezbedio zandarmeriju kao ono pre 4 godine … koja moze da sve garancije … za drzgi krug … ubaceni TROJANCI sa covicem se vec dogovoriti i zandarmeriju obezbediti sa svi garancijama … ima jos puno vremena … kako sada stvari stoje … covic jos dobro koraca i pored svih zbivanja i talasanja … dokle…?! videcemo kako ce GROBARI da odreaguju na svoje TROJANCE …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter