2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

JEDAN OD LEPŠIH POTEZA: Da je bilo više Simonovića možda bi Zvezda i dobila meč (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.16 u 21:23

Crvena zvezda je poražena od Baskonije 70:63, ali taj poraz ne boli navijače koliko ih boli loša igra njihovih ljubimaca.

Malo je bilo onih ‘lucidnih’ poteza koji krenu od Stefana Jovića, a završe se koševima Gudurića, Dangubića, Simonovića, Kuzmića i drugih. Zbog toga je gost i slavio, a jedan od lepših poteza bilo je zakucavanje Marka Simonovića.

0
0

2 Komentara

  1. E, moj DR??? Ovim tempom igrati ABA i EL, a trošiti ovako igrače, nemamo se čemu nadati??? Zašto je doveden Volters, ko ga je doveo? Jovic igrao 30 min, da je od čelika ne može da izdrži! Ako stranac ne pravi razliku, sto će nam? Ratkovica je doveden, samo da ne bi otišao u Partizan??? Jel?? Bjelica večeras očajan, mnogo zicera i polaganja je promašio!!! Gudurić nema povjerenja u sebe, jako spor izbačaj, ( izgleda da su sa KCN Sporta u pravu). Izgleda da sve zavisi od starta utakmice, kao da ne vjeruju sebi, niti u uspjeh?!? Ako ikada dodje centar i ne bude odskakao od ostalih, bolje ga ne dovoditi?

    0
    0
    Odgovori
  2. ..“Da je bilo vise simonovica, MOZDA bi..“ .. BILO VISE PP-APARATA U VITRINAMA FMPCZ-eaaa .!. XXAAXXAA .!. OVAKO IH IMA .!. MSM „trofeja“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter