0
Košarka

Kosarka play off final game 2 Crvena Zvezda v Partizan Head coach Dusko Vujosevic (C) celebrate with his players Petar Aranitovic Boris Dallo Mihajlo Andric Djordje Gagic Milenko Tepic Davis Bertans Nemanja Bezbradica Belgrade, 06.16.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VELIKI KORAK U KARIJERI: Ljubimac navijača Partizana u NBA razvojnoj ligi! (FOTO)

Objavljeno: 31.10.16 u 00:30

Ušao je u srca Grobara, a sada je pred novim početkom u svojoj karijeri.

Već smo preneli pre nekoliko dana da će se jedan od omiljenih likova u dresu Partizana u poslednjih nekoliko godina, Boris Dalo, otisnuti put SAD kako bi se okušao u NBA razvojnoj ligi.

I uspeo je. Kako je sam objavio na svom Tviter profilu, Dalo je posle Partizana i drugoligaša u svojoj domovini Antibu našao novi klub u razvojnoj ligi, a to će biti ekipa Long Ajlend Netsa koja je izabrala Francuza kao 14. pika na današnjem draftu.

SVI SE DIVE GROBARIMA: Još jedna potvrda poštovanja koje uživaju navijači Partizana (FOTO)

U pitanju je tim koji sarađuje sa NBA ligašem, Bruklin Netsima. Nema sumnje, najveći korak u dosadašnjoj karijeri za mladog plejmejkera.

– Strpljenje je ključ. Hvala Long Ajlend Netsima što su me primili u svoju porodicu – napisao je Dalo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter