4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

FANTASTIČNA ATMOSFERA: Evo kako su Zvezdini košarkaši proslavili pobedu protiv Mornara (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.16 u 22:43

Košarkaši Crvene zvezde imali su sjajnu podršku u Baru.

Iako su u Zvezdi verovali da će imati sjajnu podršku u Baru, niko u crveno-belom taboru verovatno nije mogao ni da nasluti da će njihovih simpatizera u dvorani Toplica biti u tolikom broju, s obzirom na to da Delije ne idu organizovano na gostovanja.

Nakon meča, stekao se utisak da je Zvezda imala bolju podršku u Baru nego na mnogim domaćim utakmicama u okviru ABA JTD lige. Tribine su bile ispunjene do poslednjeg mesta, a impresivan je broj ljudi koji je ostao na tribinama na kraju meča da zajedno sa igračima proslavi sedmnu pobedu u regionalnom takmičenju.

0
0

4 Komentara

  1. Bar je za razliku od Cetinja uvijek bio prosrpski orijentisan. Mi smo braca a ne neprijatelji. Milogorci su izdajice i nece jos dugo

    0
    0
    Odgovori
  2. U BARU i imaju najbolju „podrsku“( osim matice im turske..), zna se KO i „navija“ za Krcunove i Enver ‘odzine naslednike .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. U BARU i imaju najbolju „podrsku“, zna se KO i „navija“ za Krcunove i Enver ‘odzine naslednike .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter