30
Evrokup

FOTO: STARSPORT

UZNEMIRUJUĆA PORUKA BARTOMEUA: Partizanu želim sreću u narednim sezonama

Objavljeno: 26.10.16 u 21:56

Košarkaški klub Partizan koji je godinama bio redovan učesnik Evrolige, izgleda da više neće imati mesto u tom takmičenju!

U Beogradu je gost bio predsednik te organizacije, Đordi Bartomeu, a poruka koju je uputio „crno – belima“, izazvaće veliki gnev navijača Partizana.

– Partizan je dugo godina bio evroligaš. Pred početak sezone pitali su nas da učestvuju u Evrokupu i mi smo ih pozvali. Međutim, kasnije su promenili odluku i želimo im mnogo uspeha u FIBA ligi ove i u narednim sezonama. Nadamo se da će u narednim godinama imati puno uspeha u FIBA takmičenjima, rekao je Đordi Bertomeu u razgovoru za RTS.

S obzorom na to da prvak ABA lige ide u Evroligu, ispada da Bertomeu isključuje mogućnost da Partizan dobije pozivnicu, čak i ako bude prvak, kao odmazdu što nije pristao da igra u Evrokupu.

Druga opcija je da Bartomeu smatra da Partizan ne može da bude prvak regionalnog takmičenja.

0
0

30 Komentara

  1. covic sa kosarkaskom evropskom mafijom ( uz pomoc znate vec goga … u nas ) sacinio je plan … UZ DOBRO MATERIJALNO OBESTECENJE-DOBITAK ZA SVE OKO SPORTSKE MAFIJE … da se KOSARKASKA INSTITUCIJA KK PARTIZAN na svaki nacin … kao remetilacki fator zbog napravljenih rezultata-uspeha u evropskoj kosarci … kk partizan je proslavi beograd i Srbiju …. postavljajuci ih na kosarkasku mapu sveta … takav kk partizan je rak rana covicu i ljudima u i oko zvezde … NE PITAJU KOLIKO TO KOSTA da se kk partizan iz evrope istera i postignuti rezultati kk partizana u tom takmicenju umanjiti. dok je u isto vreme neka tamo kkcz sa ogromnim parama takmicarski u ABA-ligi i drugoj ligi evrope tavorila … u velike DUGOVE upala da je covic u saglasnost vucica zamznuo i DUGOVA oslobodio … drzavni projekat od TRULEZA napravio. covicu i ovom kosarkaskom mafijasu je sad lako … sa ljudima u i oko zvezde a da su na vlasti … dok bude OPLJACKANIH para od naroda u Srbiji. mogu da racunaju i da se preracunavaju … dogovore da prave kako im odgovaraju … ALI … NE zadugo … revizija svega u i oko zvezde je siguran i pad ljudi u i oko zvezde … sa ovom i ovakvom PROFITERSKOM-mafijaskom kosarkaskom evro – ligom . SIGURAN … F-4 se u beogradu 2018 igrati radi zvezde i covica i … NECE. ako ni zbog cega drogo … FIBA ce to igranje da presece.

    0
    0
    Odgovori
    • PENZIONER , hajd polako na Kakemegdan..
      Golubovi su ti gladni, a i cekaju te kolege za sah…Idi radi nesto pametno, malo svez vazduh, nadisi se i opusti…

      0
      0
      Odgovori
    • Hahahaha.ne mogu da verujem.pa vi ste 15 godina muzli ovu drzavu i zvezdu finansiski unistavali. Gepekovali sudije, u klubu vam nista nije transparentno. Vece sportske mafije od vaseg sportskog drustva nije bilo na celu sa vujosevicem. E sada kad smo vas oduvali u ligu zmaja od sipova placete. Ako tako i treba da se zlo vise nikad ne povrati.

      0
      0
      Odgovori
      • Ti siroti delijo ne znas ni za koga navijas. Tvoj pravi klub je ugasen, pa si navijao za FMP 4 godine, a sada za novoformirani klub „Zvezda“. Vidi se da si prolupao od kompleksa i pilula koje si pio zbog Duletove dominacije!

        0
        0
        Odgovori
  2. Partizan se prvo uceni i naredi mu se sta da igra a onda kao fora sami ste birali. Izgleda da je skupo naplatio ovu recenicu. Uostalom po djoqdjevim recima rec je o privatnoj ligi.

    0
    0
    Odgovori
      • Ako vam je trebalo 4 godine da nas u saradnji sa hr,cg potpuno unistite, prognate DV koji vas sibao po mat….ci 15 god i ni to vam ne uspeva nego nam namerno povredjujete igrace igramo 3 na 5, blokirate racune dovodite djordgja koji vam daje smernice. Kad sve ovo sagledamo vidimo koliko smo BITNI. A da, hr i ostali vam ustupaju mesto u el koju niste sportski izborili. I na kraju volim sto igramo fibu a videces i zasto.

        0
        0
        Odgovori
  3. Partizan nema kintu za kotizaciju za privatno takmicenje gde djordje odlucuje ko ce da igra. Kotizacija zna se odakle se placa za gane, srecno i vama sa privatnom ligom. Ahahaha. Jadnici. Djordje dosao po kintu i ode.

    0
    0
    Odgovori
  4. Барабе и гологузија Циганска посла , па неће ни он довека као ни ови што отимају паре од народа да финансирају Човине приватне клубове !

    0
    0
    Odgovori
  5. Hahaha.nista smesnije nisam cuo od ovog sto je napisao grobarcina. Zveknemo cigane i uzmemo abu. Pa vi ste i imali sanse ranije ali sada to je nemoguce ni zamisliti ni odsanjati to mozak ni u snovima ne moze da napravi da partizan dobije zvezdu.Pa taj besiktas mi bi rasalovali u gostima pa bar 20 razlike. Mi igramo evroligu vi laznu ligu sampiona ili popularno ,,kup Zmaja od Sipova,,. razlika u klasi ogromna.

    0
    0
    Odgovori
  6. Pa sta je sada problem, oderemo cigane i ostale, osvojimo ABA ligu, pa ako nas zabrane, srusicemo i ABA ligu pa neka onda dekretom igra i FMP. Pa da nema Partizana ABA liga bi bila minorno takmicenje.

    0
    0
    Odgovori
    • Da li ti stvarno verujes u to sto pricas.Imas Patizan sto izgubi od nekog levog Besiktasa 20 razlike i imas Zvezdu u LE koja ubija redom ekipe kao Galata,Barselona….Mislim da i ti ne verujes u to sto pises.Evo procesljaj igraca na spram igraca pa reci sebi da li si normalna!

      0
      0
      Odgovori
      • hahaha..pa ja ne znam ko je nedavno pobjedivao Barselonu i ostale velikaneda sad ne nabrajam dok ste vi gubili u eurokupu od levata tamo nekih,kosarka vam bila 4 sport za pracenje a sad je prvi hahaah..e Boze

        0
        0
        Odgovori
        • Nedavno?Sine,vi ste nebitni već par godina a pre dve godine su vas tamburali neki Crveni Novembar i razni rumunski velikani,kad ste u evrokupu bili 5 ili zadnji 6..u grupi od 6 ekipe i niste prošli ni u drugi krug tog takmičenja.E,sad,ti vidi,kad niste prošli to drugorazredno takmičenje a sad ste u još slabijem,trećerazrednom,koliko vredite,kad vas i ovde biju neki levaci.

          0
          0
      • Galatasarma koja vodi 13 pa vas pusti pa ponovo vodi 15 pa vas pusti na na kraju i da pobedite radi mira zbog navijača….i barselonu koja je došla sa trećim timom. ahahahaha. Pobedi vas darumusaka koja je juče osnovana kao i vi.

        0
        0
        Odgovori
        • Naravno… U fudbalu nam se sklanjaju, u basketu nas pustaju… I tako sledecu deceniju, a vi, glodari PLACITE.

          0
          0
        • Jedan od retkih koji priznaje javno, samo što mi nećemo da plačemo kao vi nego da vas odeljemo.

          0
          0
        • Naravno…. Najbolje da ponesete po sekirce… Vi ste nebitni, shvati… Isto je da li igramo protiv placizana ili protiv Karpos Sokoli ili Crnokose…

          0
          0
  7. Tako i treba oni misle da je to kls i doba Vujosevica pa mogu kako hoce…Igraj te vi i dalje kup LILIJANE RONKETI…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter