0
Evroliga

ZNA ŠTA IH ČEKA U ARENI: Trener Barselone silno nahvalio Delije pred gostovanje u Beogradu

Objavljeno: 25.10.16 u 16:12

Košarkaši Crvene zvezde sutra dočekuju Barselonu koja sa puno poštovanja prema srpskom šampionu dolazi u Beograd.

Biće to meč trećeg kola Evrolige i sudeći prema rečima iz tabora Barselone, gosti imaju puno respekta kako prema igračima, tako i prema navijačima Crvene zvezde.

– Oni su dokazali u Turskoj da mogu da iskontrolišu utakmicu tako da znamo da igramo protiv veoma dobre ekipe. Moraćemo da igramo našu košarku. Svakoga dana smo sve bolji. Bili smo konstantni protiv Fenerbahčea, jedan detalj je odlučio utakmicu. U poslednja dva meseca smo mnogo napredovali. Još uvek nam nedostaju neki povređeni igrači, ali ćemo uskoro biti kompletni – rekao je Jorgos Barcokas pred put u Beograd.

Posebno je nahvalio atmosferu koja će sasvim sigurno biti uzavrela u Kombank areni.

– Moraćemo da se borimo jer je ovo meč u gostima, a svi mečevi Evrolige u gostima su teški. Ovaj će biti i dodatno težak zbog atmosfere, tako da ćemo morati da kontrolišemo emocije.To je velika hala, mnogo je ljudi,  ali to je deo sporta. Uživaćemo u tome – istakao je trener Barselone.

Košarkaš Barselone Pau Ribas bio je sličnog mišljenja.

– Jedva čekamo utakmicu. Uvek je teško igrati na gostovanju u Evroligi, posebno kada igrate pred 20.000 navijača. Zvezda je veoma dobar tim koji igra do granice, biće komplikovano – rekao je Ribas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter