0
Košarka

AMERI POLUDELI ZA BOBIJEM: Predviđaju mu nešto što nijednom Srbinu do sad nije pošlo za rukom! (FOTO)

Objavljeno: 20.10.16 u 10:23

Vilt Čemberlejn, Ben Rasel, Karim Abdul Džabar, Mozes Maloun, Leri Bird, Medžik Džonson, Majkl Džordan, Alen Ajverson, Šakil O’Nil, Dirk Novicki, Kobi Brajant, Lebron Džejms, Kevin Djurent, Stef Kari… Lepo društvo, zar ne? 

Sudeći prema mišljenju korisnika Tvitera pod nadimkom „Smouki“, navijača Detroit Pistonsa, ovde bi mogao da se nađe i – Boban Marjanović!

Naine, on je na svom Tviteru okačio status u kom je rekao da pokušava svog oca da ubedi da će Marjanović ove godine biti MVP lige.

Iako je verovatno da je u pitanju šala, ne bi trebalo da iznenadi ukoliko Marjanović zaista ove sezone u NBA ligi eksplodira i postane jedan od najboljih centara.

A ako stvari krenu pravim tokom, ko zna… Uostalom, ako je Lester uspeo da osvoji titulu u Engleskoj, zašto ne bi Marjanović titulu najkorisnijeg košarkaša NBA lige? Čuda su moguća u sportu. Zato ga i volimo toliko.

MOŽDA I NAJVEĆA ČAST DO SADA: Miloš Teodosić dobio ogromno priznanje iz NBA! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter