2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NAGRADA ZA DIVLJAKE: Galatasaraju samo simbolična kazna

Objavljeno: 18.10.16 u 10:32

Turski košarkaški klub Galatasaraj kažnjen je zanemarljivom novčanom kaznom zbog nereda navijača u dvorani Abdi Ipekči na meču protiv moskovskog CSKA u Evroligi (84:109).

Kako je saopšteno na sajtu Evrolige, Galatasaraj je kažnjen sa 12.000 evra, jer su njegovi navijači ubacivali tvrde predmete na teren posle odluke sudija da dosude tehničke greške treneru Erginu Atamanu i plejmejkeru Džastinu Dentmonu.

Tom prilikom pogođen je i jedan od predstavnika CSKA, zbog čega su Moskovljani uložili žalbu Evroligi.

DIVLJACI: Navijači Galatasaraja divljali, sudije prekinule meč (VIDEO)

Košarkaši Galatasaraja u 2. kolu Evrolige u petak dočekuju Crvenu zvezdu od 19 sati.

Gostovanje Zvezde u Istanbulu pre dve godine imalo je tragičan epilog, jer su pre utakmice dva tima turski huligani ubili navijača crveno-belih Marka Ivkovića.

BOLESNIK! Kakvu je poruku turski huligan poslao s Markovog groba! (FOTO)

0
0

2 Komentara

  1. Ne sirite mrznju! Gotovo na svakoj utakmici u Beogradu kada gosti vode Cigani ubacuju upaljace, sitan novac…(to su radili i Grobari) i onda pisete kako su kazne prevelike, ostre itd. A sto se tice ubijenog navijaca odgovornost pored tog manijaka koji je izvrsio ubistvo i na Covica koji je organizovao gostovanje a da pritom nije obezbedio dovoljan broj karata, nije najavio svoje navijace pa da ih policija bezbedno sprovede do hale i nazad.Nije Istambul Nis pa da ti naredis policiji da uvede 200-300 tvojih navijaca, bez karata a onda ljudi koji su platili karte ne mogu da udju

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si bas dobro obavesten o svemu u i oko Zvezde . Ajde reci za svoj klub , ko je naredio da se nose majice sa slikom poginlog Stojanovica . ( pisu novine da je diler droge a cekao i odsluzenje zatvorske kazne ).

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter