0
Košarka

OPASAN MALER PRATI SRPSKOG KOŠARKAŠA: Izabran na NBA draftu, pa doživeo novu tešku povredu!

Objavljeno: 09.10.16 u 16:55

Srpski košarkaš iz redova Betisa je zapao u težak maler. I ne samo to, sada bi već mogla i njegova karijera da dođe u pitanje.

Igrač španskog Betisa, Nikola Radičević, je košarkaš kome su predviđali ogromnu karijeru, ne samo u Evropi, nego i u NBA ligi, o čemu svedoči i njegov izbor na draftu prošle godine.

Uzeli su ga Denver Nagetsi, ali kao da je od tada njegova karijera krenula nizbrdo. Umesto napretka, Radičević je stagnirao, pa i nazadovao, pre svega zbog dve operacije, manje-slepog creva i znatno veće-kuka.

OČERUPANI ŽELJKOVI ‘KANARINCI’: Nije pomogla ni fantastična partija Bogdana Bogdanovića!

I taman kada se mislilo da je sve to zalečio na današnjem meču protiv Tenerifa doživeo je novu tešku povredu. U pitanju su ligamenti desnog kolena, zbog čega je već u uvodnim minutima meča napustio parket.

Sada je jasnije da se radi o težoj povredi, te da su njegovi izgledi da će se i ove sezone vratiti u predviđanu formu, sve manji.

Baš težak maler ga prati…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter