18
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

DOK SE ČEKA POJAČANJE IZ NBA: Srpski talenat potpisao trogodišnji ugovor (FOTO)

Objavljeno: 05.10.16 u 12:37
Talentovani mladi reprezentativac Srbije potpisao je u sredu trogodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda mts, i odmah otputovao sa ekipom u Zadar.
 

 
Mladi reprezentativac Srbije Petar Rakićević novi je košarkaš Crvene zvezde mts!
 
Rakićević koji je visok 204 centimetara, igra na pozicijama plejmejkera, visokog beka i krila, a sa šampionom ABA lige i KLS potpisao je u sredu trogodišnji ugovor. Jedan od najtalentovanijih igrača na svojoj poziciji u svom uzrastu, odmah je sa ekipom otputovao u Zadar, gde će crveno-beli u trećem kolu ABA lige gostovati domaćem timu u četvrtak. Zvanično predstavljanje pred beogradskom publikom Petar će imati u nedelju kada Crvena zvezda mts dočekuje Megu.
 
vest-rakicevic-predstavljanje-3
 
Petar je ponikao u Prokuplju (rođen 4.juna 1995.godine) gde je napravio prve košarkaške korake, a nakon dvogodišnjeg boravka u Čačku, od 2014.godine nastupao je sa velikim uspehom za ekipu „Metalca“.
 
Protekog leta bio je saigrač Marka Gudurića i Nikole Rebića  u selekciji Srbije na EP za igrače do 20 godina, na kome je naš nacionalni tim osvojio zlatnu medalju.
 
Novi igrač crveno-belih je u prethodne dve sezone bio jedan od najboljih igrača kluba iz Valjeva, a prelaskom u redove šampiona spreman je za veći izazov i razvoj kroz rad u sistemu KK Crvena zvezda Telekom i nastupe na velikoj evropskoj sceni.
0
0

18 Komentara

  1. Mali nije mogao da dojde do casova ljubavi jer Dulo Veliki nije vise u mogucnosti.. jel te, pa posto ne voli kikiriki odlucio se za nesto papirno, sto je i logicno. Zivi bili pa videli da ce mali iskidati bas patlidzan jer je tako u mogucnosti….

    0
    0
    Odgovori
    • Bjelica,bobi, miler, cirbes, oćeš još nekog? Bolje mi odg otkud vam pare za avans a bili ste u najgoroj situaciji u kojoj se nalazi klub u istoriji…is igrač je bio pod ugovorom sa ekipom iz valjeva,otkud vam pravo da pregovarate tokom sezone sa igračem koji je pod ugovorom sa drugim timom,a ovamo kukate kad je Covic to isto radio sa milutinovim

      0
      0
      Odgovori
  2. Ako je imao predugovor sa partizanom,ne treba ga pustati da igra jer možemo da izgubimo bodove za zelenim stolom.Mislim da nam nije bio preko potreban,već je samo demonstrirana moć,da se partizanu preuzme igrač za koga su i sami zainteresovani.Po meni je Dobrić bolji igrač od njega i sad će postati kolateralna šteta jer će ispasti iz tima.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa nismo dali avans za NBA igrača, nego za talentovanog klinca koji je i želeo da dodje kod nas,ali politika je čudo.

    0
    0
    Odgovori
    • Smejaće se na kraju svake sezone,kad dečko bude podizao pehare i slavio titule…ne brini ti za njega.Uradio je pravu stvar i priključio se šampionima,da osvaja trofeje,igra EL a ne samo neko trećerazredno evropsko takmičenje.

      0
      0
      Odgovori
  4. Pre nego što iko napiše nešto o predugovoru i o tome da je primio avans od partizana malo se zapitajte …Kukali ste kako nemate para kako država sve daje zvezdi kako jedva sastavljate kraj sa krajem, kako se klub nalazi u najtežoj finansijskoj situaciji u svojoj istoriji…E pa sad se zapitajte kako ste platili taj isti avans????odakle vam pare kad ste u najgoroj situaciji u istoriji kluba u kojoj se nalazite isključivo zbog alavosti vaših legendi…Pitanje za sve vas jesu li vas lagali da nemate para ili su vas lagali da su platili avans jer te dve stvari ne idu zajedno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter