1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘MISTER ASISTENCIJA’: Pogledajte neverovatnih 16 dodavanja Stefana Jovića (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.16 u 10:48

Stefan Jović obara sve rekorde kada je reč o broju asistencija na jednom meču, a on to ocenjuje kao posao koji je dužan da obavlja.

Košarkaška Srbija ponovo bruji o mladom Nišliji koji je na utakmici sa Cedevitom „upisao“ čak 16 uspešnih asistencija. Razigravao je svoje saigrače u više nego ubedljivom trijumfu nad Zagrepčanima.

– Iskreno, mislim da je to nešto što treba da radim. Baš kao što sam radio i prošle godine. To je uloga plejmejkera, da razigra ostatak ekipe. I pravo da vam kažem uživam u tome – istakao je Jović.

ŠOUTAJM: Magična asistencija Teodosića protiv Panate za TV špice i sva vremena (VIDEO)

Plejmejker Crvene zvezde trenutno drži i rekord Evrolige sa 19 asistencija na meču sa Bajernom iz Minehna. Ne čudi, imao je i od koga da uči igrajući u reprezentaciji, od „kralja asistencija“ Miloša Teodosića.

(Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda mts)

0
0

1 Komentara

  1. Babaroga igrač,što se tiče asistencija i odbrane.Kad bi imao malo precizniji šut,bio bi među 3 najbolja pleja u Evropi,mada ni sada nije daleko od najboljih.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter