1
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA: Cedevita favorit? Budućnost ne misli tako

Objavljeno: 29.09.16 u 21:24

Košarkaši Budućnosti pobedom su otvorili takmičenje u ABA ligi, nakon što su savladali ekipu Cedevite u Zagrebu sa ubedljivih 80:70 zahvaljujući sjajnoj partiji u poslednjih deset minuta.

Prvo poluvreme susreta koji je odigran pred oko 1.000 gledalaca bilo je ravnopravno. U Cedeviti je raspoložen bio Stokton, dok su mu parirali Markus Vilijams i Nemanja Vranješ.

Utakmica je bila izjednačena do rezultata 54:51 na početku poslednjeg perioda, kada Budućnost kreće u furioznu završnicu, predvođena Vranješom (22 poena) i Vilijamsom (dabl dabl učinak – 12 poena, 11 asistencija), i rešava meč u svoju korist uz čak 29 datih poena u poslednjoj četvrtini, naspram 16 Cedevite, kod koje je Stokton ubacio 26 poena.

Večeras se igra još jedan susret, i to između Mega Leksa i Olimpije od 21 čas.

(Youtube/ABA liga j.t.d.)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

ABA liga, 1. kolo

Rezultati

Cedevita – Budućnost 70:80
21.00 Mega Leks – Olimpija

[/stextbox]

 

0
0

1 Komentara

  1. Po svemu vidjenom sa te utakmice i sa ove koja se jos igra,Mega-Olimpija,moze se slobodno reci da je Zvezda i bez ta dva super pojacanja,koja se cekaju,apsolutno najveci favorit za titulu,bez konkurencije.Mogu slobodno reci vec sada,Zvezdo,cestitam ti 3.titulu u nizu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter