10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILER OPUŽIO ZVEZDU ZA DUG, ZVEZDA ODGOVORILA: Isuviše smo veliki klub… (FOTO)

Objavljeno: 27.09.16 u 17:02

Bivši igrač Crvene zvzede napisao je na svom tviter profilu da ne razume zašto se Čarls Dženkins vratio u Zvzedu, koja mu duguje 200.00 evra, kao i da je njemu samom ostala dižna.
Povodom tog istupa u javnosti i na društvenim mrežama, direktor KK Crvena zvezda mts, Davor Ristović, izneo je zvaničan stav kluba po ovom pitanju. 

– KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su prema bivšem igraču našeg kluba Kvinsiju Mileru, postojale određene obaveze, i po tom pitanju, klub je bio u stalnom kontaktu sa njegovim agentom. Shodno pravilniku KK Crvena zvezda mts, sa kojim su upoznati svi igrači pre potpisivanja ugovora, postoji bonusi za ostvarene uspehe, ali i sankcije i kazne, za nepridržavanje odredaba istog pravilnika. KK Crvena zvezda mts je isuviše veliki klub da bi putem medija na bilo koji način komunicirao sa svojim bivšim igračem, koji je po više stavki disciplinskog pravilnika kažnjen za grubo nepridržavanje ugovora, o čemu je takođe uredno obavešten njegov menadžer, i o čemu klub poseduje vrlo obimnu dokumentaciju, rekao je Direktor KK Crvena zvezda mts i dodao da se klub ovim povodom više neće oglašavati.

Reakcija iz Zvezde je usledila posle tvitova Kivnsija Milera.

0
0

10 Komentara

  1. „Suvise vel’ki klub“, k’o i vitrina za trofej tj. PP-APARAT, ipak je ON golemmmm .!. XXAAXXAA .!. ZAMRZIVAC LIGA, zVEZDA je IGRAAAA

    0
    0
    Odgovori
  2. E moj Kvinsi. Ti neznaš radila je gumica. Dugovi ne postoje.? Čovićev mutant kkfmpcz. Ne duguje nikome ništa. Hahaha.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovaj Miler je bas neobavesten. Bolje da cuti, da ne bi nepristrasno sudstvo Srbije donelo odluku da on duguje Nebojsi Covicu, a ne zvezda njemu. A moze lako da bude optuzen i da je deo para sa Kosova zavrsio kod njega.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter