1
Evroliga

FOTO: KSS

OVO SMO ČEKALI: Želim da igram u NBA ligi, a ovo će biti moj izbor…

Objavljeno: 22.09.16 u 13:48

Jedno od stalno otovorenih pitanja je da li će se neki od srpskih reprezentativaca odvažiti i oprobati „preko bare“.

Poodavno Srbija nema zapaženiju ulogu u NBA ligi, nekoliko naših košarkaša se u poslednje vreme oprobalo, ali bez mnogo uspeha.

Često je pitanje i da li će kapiten nacionalne selekcije i jedan od najboljih plejmekera na svetu, Miloš Teodosić, okušati sreću u Americi.

On sve više razmišlja o tome da zaigra za neki NBA tim. 

ŠOUTAJM: Magična asistencija Teodosića protiv Panate za TV špice i sva vremena (VIDEO)

– Ranije sam razmišljao da igranje u NBA ligi nije nešto što mi je blisko. Sada sve više razmišljam o tome. Želim da putujem u SAD, da igram u NBA i da se takmičim sa najboljim igračima na svetu. Mislim da sam sada spremniji. Znam šta mogu, verujem u sebe i ne sumnjam u svoju igru. U najboljoj sam fazi karijere, igram za šampiona Evrolige i uživam u najvažnijoj stvari za mene još otkad sam bio klinac i igrao na otvorenim terenima. Uživam u košarci. Neću da rizikujem da to izgubim, zato što je to jedina stvar koja mi je zaista neophodna, napisao je Teo na blogu Eurohupsa.

O ČEMU SANJA MILOŠ TEODOSIĆ? Posle najuspešnijeg leta u životu, ima samo jednu želju…

On ne želi da bude samo još jedan od igrača „koji su probali“, već želi da ostavi pečat.

– Želim da odem u NBA i da znam da mogu da se pronađem tamo i da mogu da imam pravi doprinos. Neću da potpišem za bilo koga samo da mogu da kažem da sam igrao NBA. Želim ceo paket koji će me uzbuđivati. Sve zavisi od ponuda koje ću dobiti kao slobodan igrač i načina na koji će mi timovi prići. Ako završim u NBA ligi, želim da budem ja! Ipak, imam još jednu sezonu sa CSKA, branim titulu, želim sve da ponovim i osvojim svako takmičenje, zaključio je Teo.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter