6
Košarka

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆEV TIM IMA LIDERA: Partizan dobio najveće pojačanje pred novu sezonu!

Objavljeno: 13.09.16 u 18:21

Partizan će, prema najnovijim informacijama, u novoj sezoni imati izuzetno respektabilan sastav.

To je ono što si navijači Partizana čekali celo leto! Dugo je trajala neizvesnot oko toga hoće ili i gde završiti Novica Veličković, a sada je njegova sudbina konačno poznata.

Na radost simpatizera crno-bele boje, ‘Novica ubica’ će ostati u Humskoj i kao najiskusniji predvoditi Partizan u novoj sezoni.

Tu informaciju prenosi ‘Blic’, a saznaje Vladan Tegeltija, poznati novinar dobro upućen u rad Partizana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prema tim informacijama, Veličković je sve dogovorio i već u sredu će potpisati ugovor sa Partizanom.

Veličković je u Partizan došao 2001. godine kao dečkić, a u prvom timu zaigrao 2004. Tu je kupio srca navijača i ostao do 2009. godine, a zatim igrao za Real Madrid, Brose Baskets, Trabzon i Mega Leks.

U Partizan se vratio pred prolećni plej-of u Superligi, a nema sumnje da će od početka nove sezone biti ogromno, možda i najveće pojačanje za Džikićev tim.

0
0

6 Komentara

  1. Bilo bi korektno od Tegeltije da kaze za koji novac igra Velickovic i ostali igraci sto su dosli jer on je upucen u desavanja u njegovom klubu (bilo bi posteno da jednom izadju u javnost sa ciframa ) a ne da laze i obmanjuje narod o desavanjima u Zvezdi i o platama igraca Zvezde jer on je verovatno jedna od zadnjih osoba koji bi to saznao iako je novinar a zna se i zbog cega .

    0
    0
    Odgovori
    • KRIVICNA DELA

      1. DRZAVNI NOVAC U PRIVATNI KLUB
      2. PLACANJE IGRACA A RACUN U BLOKADI
      3. DIREKTNO MESANJE POLITIKE U SPORT
      (braca ostrasceni,pudlice,zutokljunci,gradski menadzeri lopovi,…)

      A kad ce Covic,Vucici i Djilas obijasniti zasto je drzava tri godine finansirala Zvezdu koja se nije takmicila,bila u stecaju pa ugasena i u isto vreme finansirala privatni klub ubice premijera. Gde su pare koje su usle u ugaseni klub !!!!!!! Da Zvezda postoji ne bi morali tadasnji kompletan tim nekadasnje KK CZ da potpise raskid ugovora sa pravom i potpise ugovore sa drugim timom koji se zvao FMP.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter