10
Evrokup

SKANDAL: FIBA ucenila Partizan, evo šta će biti ako crno-beli napuste Ligu šampiona…

Objavljeno: 02.09.16 u 20:45

Skandalozna odluka FIBA Evrope „bacila“ je klubove u ropstvo i stavila im lisice oko ruku da ne mogu da izađu.

Naime, pojedini klubovi su kasno shvatili kakvu su grešku napravili kada su prihvatili da umesto Evrokupa igraju FIBA Ligu šampiona. Poželeli su da izađiu iz nje i vrate se pod okrilje ECA, ali kasno. FIBA Evrope je donela skandaloznu odluka, a ona glasi da će svaki klub koji napusti takmičenje biti kažnjen sa dva miliona dolara.

STEFAN BIRČEVIĆ: Došao sam zbog Partizana, a ne…

Napuštanje Lige šampiona su najavili rivali Partizana iz grupe AEK i Zjelen Gora, ali i sami crno-beli. Ova tri tima su kasno proračunala da će biti na velikom gubitku igrajući FIBA takmičenje. Ipak, krovna košarkaška organizacija im je sada stavila okove oko ruku i ako budu želeli da napuste Ligu šampiona moraće da plate ogromnu globu od dva miliona evre.

Sramota za FIBA, a i košarku uopšte…

0
0

10 Komentara

  1. Srbija se macehinski odnosi prema vk i KK PARTIZAN to je vise nego ocigledno. Gura se kriminalac covic i njegova vestacka tvorevina tzv.frankestajn iz zeleznika sa armijom zombi navijaca.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da bi ta obaveza postojala, morao je da bude potpisan i neki ugovor u kojem je to pisalo.
    Ili Partizanu to odgovara, ili je neko zloupotrebio potpis. Mada nigde nisam video izjavu nekog iz Partizana da bi da izađe. Pre će biti da je ovo malo nakićeno.

    0
    0
    Odgovori
  3. Lopatari ne znaju kuda udaraju !! A uvek im je kriv Vucic, za bilo sta ! hahahahaa….oni misle to je ono vreme kada su crveni i zuti radili otvoreno prema ZVEZDI da je uniste u svim sportovima ali nije ! Vucic na žalost pomaze i vama , a da je pametan da vas ZAKATANCI ZAUVEK, i uvek bi ostao na VLASTI jer nas ima najvise ! Pretili ste pre IZBORA da mu je kraj, da je dosao ZVEZDI kraj….itd…i sta sada !???? Sada mu se uvlacite nas ve strane……e jadnici !

    0
    0
    Odgovori
  4. Iskreno da vam kazem MUKA MI JE OD OVOLIKOG CIRKUSA.Svima kao nebitan Partizan a svi gledaju u njega.Pustite ih da rade koliko je moguce u ovakvom sistemu predobre i pre postene Srbije..
    Jasno je Djilas-Vucic rade protiv Partizana ali nadam se nece dugo…Ma sta da kazem neka nas kazne kada smo mali i svi nas posteni GROBARI napustili pa sada se okomili na Pekovica samo da bi i ON napustio i pobegao…Mada ja cvrsto verujem da ce sve doci na svoje jer posle kise SUNCE GREJE
    Ljudi primitivci/politicari/pacenici i okoreli Cigani opet ce Partizan napuniti Pionir a vi cigani kratko ce te trajati…
    Mozete dovesti i Dzordana i Pipena ali jbg dzaba ste krecili.
    I KADA NE BUDES PRVI TIIIIII……

    0
    0
    Odgovori
  5. Nema frke,nema skandala,oni nikad neće da napuste to takmicenje jer gde bi igrali da nije njih.U Evroligi nema teorije,kao ni u Evrokupu…

    0
    0
    Odgovori
  6. Da li ce iko da se zapita zasto je Gagic oprostio dug a Dulo trazi do zadnjeg euro centa !? I da li ce neko da se zapita kad ce Dulo alhemicar i Salo Danilovic da vrate 9 miliona evra koje su naplatili na ime ljubavi do zadnjeg centa prema avangardi !? A,da Vucic kriv ! Ok ! Pozdrav ‘!

    0
    0
    Odgovori
  7. Ma SRAMOTA je za djilasa kao predsednika saveza i njegove mentore tj. nalogodavce AV i coksa (za koje je Bodiroga sve lepo objasnio), koji za KKP nisu dali garancije (citaj vajld kard) kao za KK MUTANT !!! BOG CE IM SUDITI I TO UBRZOOO .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa sto Bodiroga vas idol i legenda iako nije odigrao ni srkund za vas nije vas obavestio o svemu ovome na verme i sto vam sada ne pomogne . Vama su uvek drugi krivi i vi ste bogom dani .

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter