0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NOVE PROMENE U PARTIZANU: Džikić menja kapitena

Objavljeno: 30.08.16 u 16:47

„Crno-beli“ će, po svemu sudeću, u novu sezonu sa novim kapitenom.

Protekle sezone kapitenska uloga je bila na mladom Vanji Marinkoviću kome je to možda predstavljalo i preveliki teret i odgovornost.

Ako je suditi po prijateljskim utakmicama koje je Partizan odigrao do sada u pripremnom periodu, kapiten bi trebalo da bude Mihajlo Andrić. On je član ekipe od 2012. i svakako da ima najduži staž u klubu od trenutkog igračkog kadra.

Za klub iz Humske kapitenska traka nije mala stvar. Ne može bilo kome da se prepusti ta odgovornost. To se vidi i iz činjenice da su u poslednjih 15ak godina kapiteni „Parnog valjka“ bili legende kluba Veselin Petrović, Đuro Ostojić, Vule Avdalović, Dejan Milojević, Petar Božić, Vladimir Lučić, Dragan Milosavljević, Žofri Lovernj…
I svi oni su sezone završavali sa podinutim peharom u rukama. Mogu li „crno-beli“ da nastave njihovim stopama i da se vrate na trofejni put?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter