12
Košarka

FOTO: STARSPORT

KAKVE VESTI ZA GROBARE: Partizan, definitivno, igra u Evropi! (FOTO)

Objavljeno: 18.08.16 u 19:10

Posle silnih peripetija, Košarkaški klub Partizan ipak će vojevati bitke u evropskim duelima.

Dugo, pa i predugo traje sukob između FIBA i Evrolige u kom su najveću štetu pretrpeli timovi koji su obezbedili i želeli da igraju u Evrokupu, a od kog su bili ucenjeni da odustanu.

Među klubovima koji su se i zvanično odrekli Evrokupa za ovu sezonu, jeste i KK Partizan, srpski vicešampion koji nije želeo da rizikuje suspenziju KSS i zabranu registrovanja igrača.

CRNO-BELI NA KOPAONIKU: Džikić sprema novi tim…

Stoga su se crno-beli okrenuli FIBA i njenom novoformiranom takmičenju Ligi šampiona za koju se pretpostavljalo da će igrati, a sada je to objavio i renomirani košarkaški portal ‘Sportando’.

Objavljeno je da će AEK iz Atine, beogradski Partizan i Stelmet Zjelona Gora i definitivno igrati u FIBA Ligi šampiona. Ostaje još samo da se vidi kako će ih svetska kuća košarke ‘infiltrirati’ u već postavljeno takmičenje za koje je još ranije održan žreb.

0
0

12 Komentara

  1. Mi smo taj sto vi pokusavate sa parama poreznika osvojili,vise nije zanimljivo,a trajacete dokle je vucko na vlasti,posle cete igrati sa nekim selima jer necete imati za sampon!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bas vrlo ozbiljno takmicenje ! hahahahaa…jel mozete da ubacite vandredno i kk beocanin !??? Ionako je kk partizan osvajao ovaj nebitni FIBA trofej, tako da moze opet…. :)))
    A EVROLIGU ce da sanjate jedno 20 godina ! :)))

    0
    0
    Odgovori
  3. Bez obzira koje takmicenje, iz ovog ili onog’ razloga smo PRIMORANI (uz raznorazne UCENE sa poznate adrese..)da igramo, GROBARI ce pruzati, kao i UVEK, OGROMNU PODRSKU VOLJENOM KLUBU i PRAVITI NAJBOLJU ATMOSFERU U SVETU KOSARKEIGRE, KAO DA NAM JE SVAKA TEKMA FINALE SVETSKE LIGE !!! Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter