1
Košarka

FOTO:STARSPORT

KOME JE TU TREBALA UTEHA? Vlade Divac tešio Kazinsa posle pobede nad Srbijom! (FOTO)

Objavljeno: 13.08.16 u 16:09

Zanimljiva slika, posebno posle nedavne izjave Vlada Divca američkim medijima da će Kazins ‘ubiti’ Srbe’ u duelu koji je sinoć odigran.

Demarkus Kazins je sa SAD teškom mukom savladao Srbiju sa 94:91, pa mu je posle meča trebala uteha i to baš od predsednika Olimpijskog komiteta Srbije, Vlada Divca.

Posle noćašnjeg duela Srbije i SAD, verovatno bi Vlade Divac promenio ‘ploču’ i izjavu u kojoj je najavio da će njegov igrač iz Sakramenta Kazins ‘ubiti Srbe’.

Screenshot_1

To se nije ostvarilo, jer je Kazins imao svega pet poena, dok je u odbrani od Miroslava Raduljice u par navrata trpeo ozbiljnu torturu. Ništa manje ni od Nikole Jokića, koji mu je pogađao za tri poena uz faul, koji arbitri, naravno, nisu dosudili.

Zbog toga je, izgleda, Kazinsu trebala veća uteha usled pobede, nego Divcu usled poraza košarkaškog olimpijskog tima koji on predvodi u Riju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter