10
Evrokup

GOTOVA PRIČA: Partizan neće igrati Evrokup

Objavljeno: 12.08.16 u 17:52

Partizan je odustao od igranja u Evrokupu zbog pretnji KSS-a da neće moći da registruje igrače za sledeću sezonu što bi ugorzilo takmičenje i opstanak kluba.

O ovoj odluci predsednik crno-belih Nikola Peković će tokom dana zvanično obavestiti i prvog čoveka ULEB-a Đordija Bartomeua, piše Mozzart sport.

Vrlo obavešten izvor rekao je za Hotsport da „se ozbiljno pričao o tome“.

Posle ove odluke u Humskoj će ponovo oživeti varijanta o učešću Partizana u FIBA Ligi šampiona u kojoj bi čelnici ove organizacije rado primili crno-bele od jeseni, a čak su spremni i da koriguju format takmičenja.

Pre PArtizana iz tog takmičenja izašli su Zelena Gora i grčki AEK.

Pre njih isto su učinili i klubovi pod ingerencijom Košarkaškog saveza Italije, a izgleda da će Evrokup imati problem i sa španskim klubovima, kojima je predsednik tamošnjeg Saveza Horhe Garbahosa takođe zapretio oštrim sankcijama.

Ukoliko i Španci kažu ne ULEB-u, jasno je da će politika Đordija Bartomeua doživeti veliki udarac, a FIBA će moći da računa na nekoliko snažnih timova u svojoj Ligi šampiona.

0
0

10 Komentara

  1. Kakav ste klub kada vam je Pekovic predsednik…prosto neverovatno…jos covek igra i zivi na drugom kontinentu pa ja mislim da ste fenomen, ne verujem da postoji jos jedan takav slucaj medju OZBILJNIM klubovima.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Loma me i „sramota“ dok citam gluposti, jedan kk mutant igra EL, a KKP- VELIKAN KK SRBIJE-NE .!. XXAAXXAA .!. Da li postoji „RAZUMNO“ objasnjenje..?? OSIM, da nije napravljen dil i unapred spreman scenario „KUPOVINE“ KKP od strane „menadzera“ ROZE „BOJE“ .!. XXAAXXAA .!. GROBARI-NIKADA CRVENI, NIKADA ROZEEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Loma me i „sramota“ dok citam gluposti, jedan kk mutant igra EL, a KKP- VELIKAN KK SRBIJE-NE .!. XXAAXXAA .!. Da li postoji „RAZUMNO“ objasnjenje..?? OSIM, da nije napravljen dil i unapred spreman scenario „KUPOVINE“ KKP od strane „menadzera“ ROZE „BOJE“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter