0
Košarka

FOTO: nba.com

PALA NAGODBA: Šamar vredan 560 dolara!

Objavljeno: 22.07.16 u 00:30

Prema pisanju američkih medija, Drejmond Grin je uspeo da se nagodi sa tužilaštvom zbog prekršajne prijave da je bio učesnik u tuči 10. jula.

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa je pored toga što je dužan da plati kaznu od 560 dolara, u obavezi da nema kontakt sa žrtvom u narednih godinu dana. Ukoliko bi Drejmond to prekršio, kažna bi mogla da postane civilni prekršaj.

PROBLEM ZA AMERIČKI ‘DRIM-TIM’: Drejmond Grin iza rešetaka!?

Podsetimo, Grin je uhapšen u jutro 10. jula, nakon tuče sa Džermejnom Edmonsonom. Ozbiljnijih povreda nije bilo, a akcenat je stavljen na „šamar“. Nakon incidenta, krilni centar „ratnika“ se izvinio fanovima i saigračima.

Drejmond Grin važi za jednog od najkontroverznijih košarkaša današnjice. Nisu mu strani neobični potezi, a poznat je kao i osoba koja nema dlake na jeziku. U sezoni 2015/2016, beležio je u proseku po meču 14.0 poena, 9.5. skokova, i 7.4. asistencije. Član je reprezentacije SAD koja će ove godine braniti olimpijsko zlato u Riju.

Pripremio: Stefan Stupar

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter