10
Košarka

ĐORĐEVIĆ OBJAVIO SPISAK: Ovih 12 momaka ide u Rio!

Objavljeno: 22.07.16 u 22:26

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević odlučio je da uruči zahvalnice dvojici igrača. 

Nemanja Dangubić i Markuo Gudurić ne idu u Rio i tako je spisak definitivno sevden na 12 igrača koji će putovati igrati na Olimpijskim igrama, javlja Sportska centrala.

Ovakva odluka selektora stigla je posle odluke Radeta Zagorca da ode u Ameriku i dalje radi na svom napretku, ali i nakon vesti da Nemanja Bjelica neće moći da putuje u Rio zbog povrede.

U Rio će putovati Stefan Jović, Marko Simonović, Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić, Milan Mačvan, Stefan Marković, Nemanja Nedović, Miroslav Raduljica, Miloš Teodosić, Nikola Jokić, Vladimir Štimac i Stefan Birčević. Osim, ako ne bude nekih vanrednih okolnosti.

0
0

10 Komentara

  1. Stvarno je jadno da ovakve komentare ostavljaju pojedini ostrašćeni zvezdaši. Sale je davno pokazao da od onog što u ovom trenutku ima na raspolaganju sastavlja optimalnu reprezentaciju. Definitivno ne forsira bivše igrače Partizana, ali na žalost bolje trenutno nema. Umesto da njemu i reprezentaciji poželite sreću u Riu, vi želite da ga smene i da postave nekog zvezdaša. Ej, ljudi, ovo je reprezentacija! Okanite se tih sitnoklubaških interesa! Samo hrabro Sale i dokaži svim nevernim Tomama da kao i obično znaš šta radiš. Napred Srbija i mnogo sreće u Riu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad vidim Macvan ide dodje mi da sa razlogom posumnjam u naseg selektora. Gudurica je otpisao pred kojim je zlatna i uspjesna karijera, a vodi Macvana. Sta reci nego “ grobarska posla“. Ok Bobi je sam sebe navodno izbacio i ima opravdanje. Zagorac isto. Dangubic mu nije dovoljno dobar, ali Guduric da otpadne najperspektivniji igrac za buducnost.
    Sale stici ce te kazna.

    0
    0
    Odgovori
  3. Muka mi vise od ovi cigani posle 17 godina dominacije uspeli su zahvaljujuci trenutnoj vlasti da dodju do dve titule i odma gledaju kroz reprezentaciju tim ocima da Sale forsira gorbare ,pa kog drugog krilnog centra da povede Bjelica je povredjen Erceg ne igra vec godinu dana,naravno da je jedini pravi izbor Macvan imao je dobru sezonu ,tako da Cigani gledajte malo realno.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovo ipak nije najbolja i najspremnija ekipa,izbaci grobarski virus i počni da razmišljaš realno a tu nema mesta Birči i Mačvanu ali ipak srećno a posle Ria da se rastanemo i dovedemo selektora koji nije grobar .

    0
    0
    Odgovori
  5. Ja mislim da i Guduric i Dangubic imaju ljudske kvalitete i da ne treba po tome odrediti 12 igraca.Ne treba i leciti svoje komplekse odtranjivanjem ponajboljih.
    Jedno je sigurno,da Djordjevic vodi reprezentaciju kao da mu je otac ostavio u nasledstvu.
    Macvan ???

    0
    0
    Odgovori
  6. Ima jedan moj komšija, isto je dobar čovek, trebao je i njega zvati u reprezentaciju.
    Koji crni Štimac? Kao da vodi cirkus na OI

    0
    0
    Odgovori
  7. posebno mi je drago zbog Štimca, on je zasluzio da ide mozda ne toliko.sportskim kvalitetima koliko ljudskim kvalitetima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter