2
Košarka

FOTO: STARSPORT

PREKALJENI ‘GAUČOSI’: Mogući rival Srbije u borbi za medalje u Rio dolazi u paklenom sastavu (FOTO)

Objavljeno: 17.07.16 u 00:04

Argentinski sastav za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru pokazuje da će svaki duel sa njima biti vraški težak. Iskustvo ‘kipi’ na sve strane.

Srbija neće biti u istoj grupi sa Argentinom, ali će tokom takmičenja po grupama, nadamo se uspešnog, gledati na grupu u kojoj će biti ‘gaučoci’, Španija, Litvanija, Hrvatska, Brazil i Nigerija.

Nekog od njih bismo dobili u četvrtfinalu, a zatim i borbama za medalje, ukoliko dođemo do njih, pa nas svakako zanima ko će činiti te sastave.

Argentinci su odredili svojih 12 igrača koji će igrati u Riju, a samo letimični pogled na tim pokazuje da će igrati sa njima biti baš, baš teško.

GLOBALNI HIT U NAJAVI: Pogledajte zvanični spot i himnu Olimpijskih igara u izvođenju Keti Peri (VIDEO)

Selektoru Serhiju Ernandezu odazvale su se sve zvezde, pa će tim predvoditi ‘četvorka’: Manu Đinobili, Andres Noćioni, Karlos Delfino i Luis Skola.

Neizostavno moramo spomenuti virtuoza sa loptom Fakunda Kampaca, a ljubitelji NBA košarke svakako su čuli za zvezdu u nastajanju Nikolasa Brusina, novog košarkaša Dalas Maveriksa.

Respektabilan sastav, nema šta.

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter
0
0

2 Komentara

  1. Nemojte biti smesni,njih cetvorica imaju zajedno preko 150 godina,Delfino je zavrsio karijeru prije 3 godine.Dajte molim vas

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter