5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DA LI SE VRAĆA LJUBIMAC DELIJA: Amerikanac napušta ‘grad mode’?

Objavljeno: 06.07.16 u 09:45

Crvena zvezda bi kao prvo inostrano pojačanje trebalo da dobije Džejkoba Pulena, a još jedan Amerikanac bi uskoro mogao na Mali Kalemegdan.

Reč je o ljubimcu Delija Čarlsu Dženkinsu, beku koji je dve godine proveo u crveno-belom dresu. Popularni Đenka neće produžiti ugovor sa Olimpijom iz Milana, te će postati slobodan agent. To bi mogla da iskoristi Crvena zvezda i vrati Dženkinsa, kome je sigurno želja da i naredne sezone igra Evroligu, a izbor klubova nije veliki.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

POTVRĐUJE SE PISANJE HOTSPORTA: Amerikanac ozbiljan kandidat za dolazak u Zvezdu (FOTO)

Crvena zvezda bi tako dobila iskusnog američkog beka koji se ne bi vodio kao stranac, jer je Đenka dobio srpski pasoš pre samog odlaska u Italiju. Amerikanac je prošle sezone za Olimpiju u Seriji A postizao po 5,5 poena.

0
0

5 Komentara

  1. Договор је пропао јер Звезда није у могућности да као некад партизаи потура играчима бланко чекове.

    0
    0
    Odgovori
  2. ma lazu za Pulena , davno je jos David Pik objavio da je propao dogovor, tek tad ovi nasi poceli objavljivati da dolazi, on objavio 3. jula da je dogovor propao.

    0
    0
    Odgovori
  3. Da ja vas pitam koga vi bre zezate!?? Prvo objavite dolazi pulen onda zvezda ostaje bez pulena , sad opet u gornjem delu zvezda bi kao prvo pojacanje trebalo da dobije pulena , sad kao dolazi djenka pa gde je tu logika dovesti dva amerikanca na istoj poziciji a ostaju vrv i jovic i kinzi sta vi pricate…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter