3
Košarka

FOTO: TWITTER

DA LI JE OVO KRAJ NADE ZA BOBIJA: San Antonio dobija novog centra?

Objavljeno: 05.07.16 u 19:28

Doskorašnji košarkaš Čikaga Pau Gasol potvrdio je danas da će pojačati redove San Antonio Sparsa.

Kako prenose američki mediji, Gasol će sa Sparsima potpisati dvogodišnji ugovor vredan 30 miliona dolara.

– Nakon velikog razmišljanja o svojoj budućnosti, odlučio sam da se pridružim San Antonio Sparsima. Veoma sam uzbuđen zbog novog izazova u mojoj karijeri – napisao je 35-godišnji Gasol na Tviteru.

Španski centar je na draftu 2001. godine bio treći pik, a izabrala ga je ekipe Atlante i odmah ga prosledila u Memfis. Član Memfisa je bio od 2001. do 2008. godine, kada je trejdovan u Los Anđeles Lejkerse.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sa Lejkersima je osvojio dve titule NBA lige i 2014. stigao je u Čikago. Tokom 15 godina nastupa u NBA ligi, Gasol je prosecno beležio 18,2 poena i 9,5 skokova po meču.

Sad ostaje da se vidi i šta će biti sa Bobanom Marjanovićem koji čeka ugovor, a kako Sparsi na toj poziciji sada imaju Oldridža i Gasola pitanje je šta će biti sa srpskim gorostasom…

0
0

3 Komentara

  1. E voleo bi da izvisi. Mnogo sam ga gotivio kao igraca,ali ko ga sisa sad. Valjda ce shvatiti da milioni nisu vazniji od grba drzave!

    0
    0
    Odgovori
    • tebi nudi Srbija , sto tako navijes za ovu siromašnu državu ? Mislim da većina srba takav potez bi napravili kao Boban… ko je vec Srbija !?
      Ipak bih voleo da vidim da igra za reprezentaciju jer ne nam treba u ovom trenutku nikakave hejteri i „ponos“ samo je vazno da se borimo za medalju u Rio a to samo bi stigli sa dobre igračima kao sto su Boban i Bjelica

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter